Ali Koç'un Samandıra planı!

Ali Koç'un Samandıra planı!

Koç'un, tesislere daha fazla ziyarette bulunup disiplinli bir ortam sağlamaya çalışacağı aktarıldı.

Ali Koç'un Samandıra planı!
16px
24px
29.06.2021 07:35
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un, Samandıra'da birlik-beraberlik sağlanamadığı sürece başarının gelme ihtimalini çok düşük gördüğü belirtildi. Koç'un, tesislere daha fazla ziyarette bulunup disiplinli bir ortam sağlamaya çalışacağı aktarıldı.

Sporx'in aktardığı habere göre Fenerbahçe Başkan Ali Koç, Samandıra’da birlik beraberlik sağlanamadığı sürece başarının gelme ihtimalini çok düşük görüyor. Bu nedenle yeni sezonda bizzat kendisi bu konuyla ilgilenecek.

Koç yeni sezonda Samandıra’da bizzat kendisi daha fazla yer alacak. Görüşmeler yapılan yabancı teknik adamlarla da bu konular üzerine konuşuldu.

Yabancı teknik adamın kendi teknik ve taktik anlayışını desteklemek için takım içinde arkadaşlığın çok önemli yer tuttuğu ifade edildi.

Bunun için de başkan Koç ve yönetimin bu konuyla alakalı hem yeni teknik direktöre hem de takıma ziyaretlerinin söz konusu olacağı aktarıldı. Teknik direktör sürecinin uzamasındaki etkenlerden birinin de Samandıra konusu olduğu kaydedildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde