Ali Koç, Nihat Özdemir'i hedef aldı: Skandal...

Ali Koç, Nihat Özdemir'i hedef aldı: Skandal...

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, eski TFF Başkanı için 'en skandal federasyon başkanı' dedi.

Ali Koç, Nihat Özdemir'i hedef aldı: Skandal...
16px
24px
12.07.2022 07:48
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı, eski TFF Başkanı Nihat Özdemir'i hedef aldı. Kulübünün bayram programında konuşan Ali Koç, "Bana göre en azından yakın tarihimizde Türkiye Cumhuriyeti devletinin gördüğü en kötü, en skandal federasyon başkanı ve yönetim kurulunu geride bırakmış bulunuyoruz" dedi.

Koç, şöyle konuştu:

"Sayın Mehmet Büyükekşi ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Kurullarla ilgili değerlendirmemi 30 Temmuz'da yapacağım. Şu an inceleme aşamasındayız. Ama gördüğüm kadarıyla, en azından yönetim kurulu seviyesinde iyi niyet var. Bazı düşünceler devrim niteliğinde. Şeffaflık olması, adil rekabetin sağlanması açısından, tüm şüpheleri minimize etmesi açısından kısa sürede çok önemli adımlar atıldı."

"Bana göre en azından yakın tarihimizde Türkiye Cumhuriyeti devletinin gördüğü en kötü, en skandal federasyon başkanı ve yönetim kurulunu geride bırakmış bulunuyoruz" diyen Koç, şöyle devam etti:

"Ve bu yönetim, inanın, Türk futboluna ziyadesiyle çok ama çok tahribat, güven unsuru erozyonu, kötü hakemliklerin yaşandığı, her anlamda, maddi-manevi açıdan, sportif açıdan, idari açıdan büyük zarar vermiştir. Bunu toparlamak zaman alacaktır. O yüzden Fenerbahçe olarak biz, yeni atanan TFF'ye elimizden gelen yardımda bulunmaya çalışacağız. Çünkü inanıyoruz ki onların inancı, futbolu daha şeffaf, daha adil noktaya getirmek, tahribat gören marka değerini yükseltmektir."

Koç, açıklamasında şunları kaydetti:

"Yılların erozyonu, tabii kolay olmayacaktır ama onlara el uzatmamız lazım. Görürsek ki eski alışkanlıklar, eski yapısal süreçler, ilişkilerle yönetilen bir futbol olursa, biz her zaman olduğu gibi tepkimizi koyarız. Ama peşinen bunu yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. 3-4 haftada yapılanlar, alınan kararlar, bizim söylediğimiz, hepsi ifade edilen konular. İnşallah onlar da bu amaçlarını, samimi bulduğumuz amaçlarını gerçekleştirirler ve Türk futbolunu en kısa dönemde, en azından doğru istikamete çevirip doğru adımı atarlar."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde