Ali Koç: Galatasaray'ın catering şirketi ile ilişkisi, Fenerbahçe'yi ilgilendirmez

Ali Koç: Galatasaray'ın catering şirketi ile ilişkisi, Fenerbahçe'yi ilgilendirmez

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç beIN Sports ekranlarında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç: Galatasaray'ın catering şirketi ile ilişkisi, Fenerbahçe'yi ilgilendirmez
16px
24px
01.11.2019 05:11
ABONE OLgoogle

Galatasaray Kulübü'nün catering şirketi ile sözleşmeyi feshetmesi ile ilgili konuşan Koç, ''Galatasaray'ın catering şirketi ile ilişkisi, Fenerbahçe'yi ilgilendirmez'' dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile son dönemdeki gerginlik ve sarı-kırmızılıların Fatih Terim’in talebi üzerine TT Stadı’nın Koç Grubu’na bağlı Divan şirketinin sözleşmesini feshetmesiyle ilgili konuştu.

beIN Sports’ta Güntekin Onay’ın “Galatasaray, Koç Grubu’nun catering şirketi ile sözleşmesini sonlandırmış” sözleri üzerine Ali Koç, “Fesih mi edilmiş? Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı olarak buradayım, Galatasaray’ın catering şirketi ile ilişkisi, Fenerbahçe’yi ilgilendirmez. O benim ilgilendiğim bir iş değil” cevabını verdi.  Günay açıkladı! Galatasaray, Koç Holding'e Divan için 500 bin dolar tazminat ödememiş

“G.SARAY İLE İLİŞKİMİZ 3 TEMMUZ’DA DARBE YEDİ”

Galatasaray ile sorun yaşadıklarını kabul eden başkan, “Galatasaray dışındaki kulüplerle ilişkimiz çok, çok iyi. Ezeli rakip, ebedi dost ama ebedi dost kavramı 3 Temmuz sürecinde büyük darbe yedi. Bir nebze, yeni sayfa açmak için, bardağı yarı dolu görmek için hala yaklaşımım var” dedi.   Galatasaray, Divan'ı stattan çıkarıyor, ne kadar tazminat ödenecek?

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde