Ali Ağaoğlu: Birkaç tanesini devirmeden devrilmem

Ali Ağaoğlu: Birkaç tanesini devirmeden devrilmem

Ali Ağaoğlu internet ve sosyal medyada hızla yayılan kendisine silahlı saldırı yapıldığı iddiasını yanıtladı.

Ali Ağaoğlu: Birkaç tanesini devirmeden devrilmem
16px
24px
16.02.2013 15:20
ABONE OLgoogle

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu internet ve sosyal medyada hızla yayılan kendisine silahlı saldırı yapıldığı iddiasını yanıtladı.

Bugün yayılan haberlerde Ali Ağaoğlu’nun aracına Maslak’ta kırmızı ışıkta durduğu sırada faili meçhul kişilerce ateş açıldığı öne sürülmüştü.

Bunun üzerine Ali Ağaoğlu Hürriyet'e yaptığı açıklamada, söz konusu olayın yeni olmadığını geçen yıl yaz döneminde gerçekleştiğini söyledi. Ağaoğlu adliyeye çağrılma olayını ise MİT'in ele geçirdiği ölüm listesinde isminin olması nedeniyle ifadeye çağrıldığını açıkladı. Ağaoğlu ayrıca kendisine resmi koruma verme teklifini de kabul etmediğini ifade etti.

BİRKAÇ TANESİNİ DEVİRMEDEN DEVRİLMEM

Ağaoğlu, "Olaydan sonra aracımı yine kendim kullanmaya devam ediyorum. Ama arkadan gelen araçta korumalarım var. Bu tip olaylar beni korkutamaz. Korku kelimesi benim lügatımda yer almaz. Birkaç tanesini devirmeden de devrilmem. Allah ne yazdıysa o olur." diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde