Akşener, Davutoğlu ve Uysal, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi resepsiyonuna katıldı

Akşener, Davutoğlu ve Uysal, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi resepsiyonuna katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu ve DP Genel Başkanı Uysal, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi resepsiyonuna katıldı.

Akşener, Davutoğlu ve Uysal, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi resepsiyonuna katıldı
16px
24px
14.12.2022 05:13
ABONE OLgoogle

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), çarşamba günü gerçekleştirilecek Yüksek İstişare Konseyi (YİK) öncesinde resepsiyon düzenledi.

Toplantının açılış konuşmaları TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan tarafından yapılacak.

Konuşmaların ardından “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına Girerken” başlıklı bir panel düzenlenecek. Bekir Ağırdır moderatörlüğünde yapılacak panelde; Prof. Dr. Yeşim Arat, Prof. Dr. Evren Balta, Prof. Dr. Şevket Pamuk, Prof. Dr. Ali Yaycıoğlu konuşmacı olarak yer alacak.

Ankara'da düzenlenen resepsiyona; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Kuşoğlu ve Muharrem Erkek ve çok sayıda milletvekili katıldı.

Davetlileri salona gelişlerinde, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan karşıladı.

Turan, burada yaptığı konuşmada, resepsiyonu 3 yıllık aranın ardından düzenlediklerini belirterek, yarın gerçekleştirilecek YİK toplantısı kapsamında "Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına Girerken" başlıklı bir panel düzenleneceğini dile getirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal da resepsiyonda, iş insanlarıyla bir araya geldi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde