Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü'den sürpriz veda...

Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü'den sürpriz veda...

Akbank Kurumsal İletişim Grup Başkanı Murat Göllü, sürpriz bir şekilde görevinden ayrılıyor.

Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü'den sürpriz veda...
16px
24px
28.09.2021 13:53
ABONE OLgoogle

Akbank'ta uzun yıllar başarıyla kurumsal iletişim bölümünü yürüten Murat Göllü, görevinden ayrılıyor. Göllü, 16 yıldır görev aldığı Akbank’tan 30 Eylül itibarıyla veda ediyor.

Murat Göllü, döneminde Akbank bir çok uluslararası ödülün sahibi oldu. Göllü'nün, önümüzdeki dönemde yeni projelere odaklanacağı söyleniyor.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 1994 yılında mezun olan Murat Göllü, MBA yüksek lisans derecesini Yeditepe Ünivesitesi’nde aldı.

Göllü, Sabancı Holding ve Siemens bünyesinde farklı pozisyonlarda yöneticilik yapmasının ardından 2005 yılında Akbank bünyesinde kurumsal iletişim müdürü olarak çalışmaya başladı.

Reklamverenler Derneği (RVD), IAB Türkiye ve Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin (TÜHİD) yönetim kurullarında yer almasının yanı sıra RVD Dijital Yürütme Kurulu Başkanlığını da üstlenen Göllü, Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanlığını 2006 yılından bu yana yürütmekteydi. Murat Göllü, evli ve bir çocuk babası.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde