Ak Partili vekilden TFF Başkan adayı Büyükekşi'ye uyarı geldi!

Ak Partili vekilden TFF Başkan adayı Büyükekşi'ye uyarı geldi!

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Türkiye Futbol Federasyonu'na üye olarak önerilen Mustafa Hacıkerimoğlu'nun göreve getirilmemesi durumunda bunu düşmanlık olarak algılayacaklarını yazdı.

Ak Partili vekilden TFF Başkan adayı Büyükekşi'ye uyarı geldi!
16px
24px
14.06.2022 15:13
ABONE OLgoogle

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığına seçilmesine kesin gözüyle bakılan Mehmet Büyükekşi, dün toplanan Kulüpler Birliği Vakfı'ndan da destek aldı.

Artık gözler 16 Haziran'da Ankara'da yapılacak seçimde Büyükekşi'nin nasıl bir yönetim kurulu listesi çıkartacağına çevrildi.

AK Parti'li vekilden uyarı geldi

Tam da bu konuya dair bir milletvekilinden Büyükekşi'ye 'uyarı' niteliğinde bir çağrı geldi. AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AKP Grup Yönetim Kurulu Üyesi Salih Cora, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Mehmet Büyükekşi'ye Mustafa Hacıkerimoğlu'nun yönetim listesine alınması gerektiğini söyledi.

Salih Cora: Bizi üzer, hasmane olur!

Salih Cora, Twitter hesabından dün attığı tweet'te, "TFF yönetimine Mustafa Hacıkerimoğlu ismi önerilmesi doğru ve isabetli bir karardır. Bu kararından dolayı Trabzonspor başkanı ve yönetimini tebrik ediyoruz. TFF Başkan adayı camiamızın bu isteğini dikkate almalı. Aksi bir durum bizi üzer. Hatta hasmane bir tutum olur" dedi. Cora'nın 'bizi üzer', 'hasmane' (düşmanca) gibi ifadeleri özellikle kullanması dikkat çekti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde