Ajda Pekkan konseri çuvalladı: Konseri 367 kişi izledi

Ajda Pekkan konseri çuvalladı: Konseri 367 kişi izledi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda bir ay boyunca sürecek “İstanbul Yeditepe Konserleri”nin ilk gününde Ajda Pekkan konseri YouTube üzerinden canlı yayınlandı.

Ajda Pekkan konseri çuvalladı: Konseri 367 kişi izledi
16px
24px
10.06.2020 10:25
ABONE OLgoogle

İletişim Başkanlığı’nın YouTube kanalından yayınlanan konserin izlenme sayısındaki düşüklük dikkat çekti.

Saat 21.00’da başlayan konseri konserini canlı olarak 300-400 kişi izledi. Konser toplamda ise 8 bine yakın görüntüleme aldı.

Komedyen Cem Yılmaz’ın ağabeyi Can Yılmaz, sosyal medya hesabından Pekkan konserini paylaştı ve “367 kişi izliyor olamaz di mi” ifadelerini kullandı.

Ajda Pekkan performansı sırasında kendilerine bu imkanı veren Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve İletişim Başkanlığı'na teşekkür etti. 30 Milyon TL bütçeli Cumhurbaşkanlığı konserine çıkacak isimler belli oldu

60 SANATÇI SAHNE ALACAK

İstanbul Yeditepe Konserleri'nde yaklaşık 60 sanatçı sahne alacak. Konserler her gün saat 21.00'de İletişim Başkanlığı YouTube kanalından yayınlanacak.


İstanbul Boğazı'nın yanı başındaki Kuruçeşme'de gerçekleştirilecek İstanbul Yeditepe Konserleri'nin ilk 10 gününde Pekkan'ın ardından sırasıyla Sibel Can, Demet Akalın, Alişan, Funda Arar, Hakan Peker, Işın Karaca, Coşkun Sabah, Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu, Arif Susam, Serdar Ortaç, Sinan Akçıl, Muazzez Ersoy, Zekai Tunca, Özhan Eren, Orhan Hakalmaz, Ceyhun Çelikten, Ebru Yaşar ve Bülent Serttaş sahne alacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde