Aida Tours 20 yaşında

Aida Tours 20 yaşında

Adviye Bergemann’ın, yirmi sene önce Türkiye’yi daha farklı mecralarda tanıtmak ve katma değeri yüksek turizmi ülkemizde geliştirmek adına; kurduğu AIDA TOURS, bugün 20.yaşını kutluyor.

Aida Tours 20 yaşında
16px
24px
15.11.2022 19:19
ABONE OLgoogle

Bergemann’ın lise yıllarında Ege’de başlayan yolculuğu; Anadolu’nun kültürel ve doğal zenginliğini öne çıkarmak, 80’li yıllardan sonra popüler olan“deniz, kum, güneş” pazarlamasının ötesinde, turizme farklı bir katma değer kazandırma amacıyla, AIDA TOURS’u  kurdu.

Şirketin kuruluşu ile birlikte Türkiye’nin köklü geçmişini, günümüze taşıma ve tüm dünyaya tanıtma hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Türkiye projeksiyonunu kısaca özetleyen Adviye Bergemann, “Yaşadığımız topraklar, iki kıta üzerinde eşsiz bir coğrafya ve benzersiz bir tarihi olduğundan çok önemli bir argüman. Çok kültürlü, çok dinli, çok dilli yapılanması ile Türkiye, tüm dünya gezginlerinin deneyimlenecek yerler listesinde en üst sıralarda yer almak durumundaydı. Bunu kullanarak dış pazar portföyümüzü de çok geliştirdik.” dedi.

“Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Derneği” Başkanı  AdviyeBergemann sürdürülebilir turizmin öncü ve savunucularından. Sürdürülebilir turizm için “sorumlu turizm ve turizmci” kavramıyla özetleyen Bergemann, ülkemizde bu bilincin yerleştirilmesi adına çalışmalar yürütüyor.

ADVİYE BERGEMANN  kimdir?

Adviye BERGEMANN 1972 Kuşadası doğumlu. Kuşadası’nda tamamladığı lise eğitiminin ardından İngiltere’de eğitim hayatına devam etmiş ve genç yaşta turizm sektöründe çalışmaya başladı. 2 kız çocuğu annesi olan Bergemann, yaşantısını İstanbul, İzmir ve Bodrum arasında sürdürüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde