Ahmet Nur Çebi'den Ali Koç'a şok sözler: Şaklaban, şebek...

Ahmet Nur Çebi'den Ali Koç'a şok sözler: Şaklaban, şebek...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bir taraftarla yaşadığı tartışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Ahmet Nur Çebi'nin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili çarpıcı ifadeleri yer aldı.

Ahmet Nur Çebi'den Ali Koç'a şok sözler: Şaklaban, şebek...
16px
24px
09.05.2022 18:42
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında Süper Lig'in yeni şampiyonu Trabzonspor'la ilgili eleştirilerde bulunmuştu.

Saha olaylarıyla ilgili Trabzonspor'a verilen 600 bin liralık cezaya değinen Ali Koç, Beşiktaş'ın aynı durumdan aldığı hükmen mağlubiyet cezasını da örnek olarak göstermişti. 

Dün oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçından önce taraftarlarla tartışan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir Beşiktaş taraftarının “Trabzon’a çok taviz veriyorsunuz" sözlerine çok sert tepki göstermişti.

Çebi, “Ali Koç’un gazına mı geliyorsunuz? Yürü git” diyerek taraftarı azarlamıştı.  

O anlara ilişkin yeni görüntüler geldi.

Yeni görüntülerde taraftarın "Ali Koç bizi savunmasın" sözlerine Ahmet Nur Çebi'nin "Evladım, şaklabanlık yapanlardan olmam, ben şebek değilim" dediği görülüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde