Ahmet Nur Çebi, 'Şov yapmasın' dedi, Murat Sancak özür diledi

Ahmet Nur Çebi, 'Şov yapmasın' dedi, Murat Sancak özür diledi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın açıklamalarına ateş püskürdü. Çebi, Sancak'ın demeçleri hakkında, "Başkan şov yapmasın" dedi.

Ahmet Nur Çebi, 'Şov yapmasın' dedi, Murat Sancak özür diledi
16px
24px
16.02.2022 16:02
ABONE OLgoogle

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş maçından sonra yaptığı, "Hakem camiasının içinde FETÖ bitmedi. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş oldu, çok net biliyorum" açıklamalarıyla gündemi sallamıştı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Murat Sancak'a çok sert cevap verdi. İşte Çebi'nin açıklamaları:

"HEMEN SAVCILIĞA GİTSİN"

Murat Sancak'ın elinde FETÖ ile ilgili ne belge varsa savcılığa gitsin. Sayın Başkan hızını alamıyor, şov yapıyor. Ben bir vatandaş olarak bu konuyu çok merak ediyorum. Neden Beşiktaş maçından sonra isyan etti, daha önceki 25 haftada neden konuşmadı?

"BÖYLE BİR GÖREV VERMEDİM"

Şov bununla da bitmiyor... Murat Sancak maçtan sonra çıkıp 'Şenol Güneş, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü' şeklinde açıklama yaptı. Ben kendisini yönetim kurulunda olduğunu hatırlamıyorum. Kendisine böyle bir görev de vermedim.

"HİÇ HOŞ OLMAMIŞTIR"

Beşiktaş'ı ilgilendiren bir konu hakkında, Adana Demirspor Başkanının açıklama yapması hoş olmamıştır. Üstelik yalan bir haber. Biz Şenol Güneş hocamızla ilgili nokta koyduk. Murat Sancak bunu neden yaptığını açıklaması lazım.

"YANIMDA TELEVİZYON KIRILIYOR"

Sayın başkan Murat Sancak bir anda öfkeyle kalkıp televizyonu kırıyor. Böyle bir ortamda önümüzde kalkıp televizyon kırılıyor. Bu tepkiyi bana gösterirseniz taraftar da bize ağıza alınmayacak sözler sarf eder. Bunları esefle karşılıyorum. Murat Sancak, protokol tribününde televizyonunu böyle parçaladı

"HOCALARI TRABZONSPOR'A GİDİYOR"

Beşiktaş ile ilgili konuları pek bilmiyorum ama Adana Demirspor hakkında ilgili size bilgi verebilirim. Hocaları seneye Trabzonspor'a gidiyor. Balotelli, Juventus'a gidiyor.

"PLANI BİLMEK İSTİYORUM"

Murat Sancak, maç başlamadan önce başlayan, maçta devam eden, maçtan sonra da maalesef devam eden bir şova dökmüştür işi. Buna ne gerek vardı? Kanal kanal bağlanmak bir şov ise yakışık almadı. Eğer bir plan ise bu planı bilmek istiyorum."

SANCAK'TAN JET ÖZÜR

Murat Sancak: "Hakemin kötü yönetimi olayların çıkmasına neden oldu. Ancak hiçbir olay, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un dostluğunu bozamaz. Ahmet Nur Çebi ağabeyimdir. Onu severim ve o da beni sever.

Kondisyoner Miguel ve Şenol Güneş açıklamamda kötü bir niyet yoktu. Haddimi aşmış olabilirim. Beşiktaş'a bir art niyetim yok. Beşiktaş'ı severim ve maçlarını izlerim. Yanlış anlaşıldıysam, özür dilerim.

Beşiktaş'a ve taraftarına tepki göstermedim. Hakemle ilgili konuştum. VAR, Gökhan İnler'in penaltısını nasıl görmez? İptal edilen golümüz... Dün akşam Şampiyonlar Ligi'nde benzer bir gol atıldı, izlemenizi tavsiye ederim"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde