Ahmet Hakan'dan elektrik faturaları için flaş çağrı

Ahmet Hakan'dan elektrik faturaları için flaş çağrı

Gazeteci Ahmet Hakan, elektrik faturalarıyla ilgili olarak Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz'a seslenerek, "Bu zamana kadar bu kapsamda halktan aldıklarını da iade etsinler." dedi.

Ahmet Hakan'dan elektrik faturaları için flaş çağrı
16px
24px
15.12.2020 09:16
ABONE OLgoogle

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, elektrik şirketlerinin temsil, ağırlama ve seyahat gibi giderlerinin vatandaşın faturasına eklenmesi yönündeki karardan vazgeçilmesinin ardından Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz'a seslenerek, "Bu zamana kadar bu kapsamda halktan aldıklarını da iade etsinler." görüşünü savundu.  Doğalgazdaki fiyat farkının nedeni: Şirketler harcadıkça gaz faturası şişiyor

Hakan yazısında, "Elektrik dağıtım şirketleri, uzun bir süredir temsil ve ağırlama giderlerini faturalara yansıtıyormuş.Yani ahali, adamların temsillerinin ve ağırlamalarının parasını ödüyormuş. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz, işte bu uygulamaya son verildiğini duyurmuş. Bundan böyle faturalara bu tür giderler yansıtılamayacakmış. Yetmez. Bu zamana kadar bu kapsamda halktan aldıklarını da iade etsinler." düşüncesini dile getirdi.

 

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde