Ahmet Hakan bu konuda ne diyecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan tam tersini söyledi

Ahmet Hakan bu konuda ne diyecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan tam tersini söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Korona virüs salgınının ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" ifadeleri, Ahmet Hakan'ın geçtiğimiz günlerde kullandığı ifadeleri tekrar gündeme getirdi.

Ahmet Hakan bu konuda ne diyecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan tam tersini söyledi
16px
24px
07.04.2020 09:29
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam yaptığı açıklamalarda korona virüs salgınının sona erdirmesinin ardından dünya düzeninin eski gibi olmayacağını açıkladı.

Erdoğan, "Yaşadığımız koronavirüs salgınının ardından dünyada hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı açık görünüyor" ifadelerini kullandı.

AHMET HAKAN: "FENA İFRİT OLUYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın geçtiğimiz günlerde kullandığı ifadeler tekrar gündem oldu.

"Virüs ortadan kalktığında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözlerini kullananlar tepki gösteren Hakan, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Virüs ortadan kalktığında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak falan diyenlere fena halde ifrit oluyorum. Niye olmasın kardeşim? Virüs gidecek, sokağa çıkacağız ve hayat devam edecek. Nereden çıkıyor bu iri laf etme merakı?"

SOSYAL MEDYADA Tİ'YE ALDILAR

Ahmet Hakan'ın bu sözleri, sosyal medyada da ti'ye alındı. Hakan daha önce de Erdoğan'ın sözleriyle ters düşen ifadeler kullanmış ve daha sonra çeşitli gerekçeler göstererek yanlış anlaşıldığını beyan etmişti.

Ahmet Hakan'la ilgili yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle:

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde