Ahmet Akbalık'dan flaş açıklama: Başkanlığa aday değilim

Ahmet Akbalık'dan flaş açıklama: Başkanlığa aday değilim

TİM Hizmetler Sektörü Başkanı Ahmet Akbalık, seçimlerde Hizmet İhracatçıları Birliği Başkanlığına aday olmayacağını açıkladı

Ahmet Akbalık'dan flaş açıklama: Başkanlığa aday değilim
16px
24px
28.03.2022 11:27
ABONE OLgoogle

Birlik çatısı altında bulunan ve turizmden sağlığa, eğitimden bilişime, dizi-film endüstrisinden yazılıma 10 stratejik sektörde detaylı ve odaklı çalışmalar sonucunda hazırlanan raporun açıklandığı toplantıda konuşan TİM Hizmetler Sektörü Başkanı Ahmet Akbalık, seçimlerde Hizmet İhracatçıları Birliği Başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.

İşlerinin yoğunluğu nedeniyle birlikte yer almayacağını belirten Akbalık, yeni kurulacak yönetim kuruluna da tavsiyelerde bulundu.

Öncelikle HİB çatısı altında kurulacak 5 farklı birliğe ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Ahmet Akbalık, “Lojistik, tur operatörlüğü ve yazılım-bilişim sektörü stratejik sektör olarak belirlenmeli” dedi.

Ahmet Akbalık ve HİB Başkanı Ahmet Bolat, 'Aralarındaki gerilim var' iddialarına karşılık Patronlardunyasi.com'a böyle sarılarak poz verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde