Adnan Polat'ın listesinde kimler var?

Adnan Polat'ın listesinde kimler var?

Galatasaray'da başkan adayı Adnan Polat'ın listesi belli oldu. İşte listedeki isimler....

Adnan Polat'ın listesinde kimler var?
16px
24px
14.03.2008 16:01
ABONE OLgoogle
Galatasaray'da 22 Mart'taki kongreye hazırlanan Başkan Adayı Adnan Polat'ın yönetim kurulu listesi son şeklini aldı. Galatasaray'ın şu anki mevcut yönetimden 5 ismi listesine alırken, Işın Çelebi, Mehmet Helvacı, Haldun Üstünel, Ahmet Dedehayır ve Tunca Hazinedaoğlu, Polat'ın yeni dönem için her konuda anlaştığı yöneticiler oldu.

Ligtv'nin haberine göre Polat'ın Mehmet Helvacı'ya ikinci başkanlığı, Haldun Üstünel'e futbol şube sorumluluğunu, Ahmet Dedehayır'a Basketbol Şubesini, Işın Çelebi'ye de Seyrantepe ve Riva gibi önemli projelerden sorumlu yöneticiliği vereceği ifade edildi

Bu arada ismi sürekli kongre kulislerinde geçen Abdurrahim Albayrak'ı Başkan Özhan Canaydın'ın çok istemesine rağmen , Polat'ın yönetim kurulu listesinde düşünmediği öğrenildi. Ancak Abdurrahim Albayrak'la birlikte seçimi kaybeden Yiğit Şardan'la, başkan adayı Adnan Polat'ın yeni dönem için her konuda anlaştığı iddia edildi.

Başkan adayı Adnan Polat'ın yönetim kurulu listesinde ismi netleşen yöneticiler şunlar:

1- Yiğit Şardan

2- Işın Çelebi

3- Mehmet Helvacı

4- Ali Haşhaş

5- Cemal Özgörkey

6- Jerfi Fıratlı

7- Haldun Üstünel

8- Ahmet Dedehayır

9- Mümtaz Tahincioğlu

10- Tunca Hazinedaroğlu

11- Murat Yalçındağ

12- Reşit Sinanlı

22 Mart'ta Galatasaray Lisesi'nde yapılacak kongrede katılımın az olacağını ve Adnan Polat'a karşı olan grupların şimdiden beyaz liste hazırlığı içinde olduğu öğrenilirken, katılımın 600-700 civarında olacağı iddia edildi. Polat ve ekibi genel kurul üyelerinin 22 Mart'ta katılımı yüksek tutmak için genel bir çağrı yaparken "Birlik ve beraberlik gününde herkesin orada olmasını diliyoruz" dediler.

Genel kurulda aidatını yatıran 5300 üye oy kullanma hakkına sahip.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde