Adana'da facia: Su kuyusundan 4 ceset çıkarıldı

Adana'da facia: Su kuyusundan 4 ceset çıkarıldı

Adana'da Karaisalı ilçesinde Haluk Karahan, su kuyusu açarken mahsur kaldı. Karahan'ı kurtarmak için kuyuya giren eşi, kardeşi ve oğlu da kuyudan çıkamadı. İtfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmada 4 kişinin cesedine ulaşıldı.

Adana'da facia: Su kuyusundan 4 ceset çıkarıldı
16px
24px
04.08.2020 04:48
ABONE OLgoogle

Çukurova ilçesine bağlı Salbaş mahallesinde İddiaya göre, su çıkarmak için kuyu kazan Haluk Karahan, 25 metreye ulaştığında metan gazından etkilendi.

Bir süre sonra eşinden haber alamayan Havva Karahan da kuyuya girdi. Yengesinin de kuyudan çıkamadığını gören Haluk Karahan’ın kardeşi Sefa Karahan ile Haluk Karahan’ın oğlu Ömer de kuyuya girdi.

4 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

4 kişinin kuyudan çıkmaması ve ses gelmemesi üzerine Haluk Karahan’ın diğer çocukları jandarma, sağlık ekipleri ve CANKUR’u arayarak yardım istedi. İtfaiye ekipleri kuyudan 1’i kadın 4 kişinin cansız bedenini çıkardı.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Olayın ardından gazetecilere açıklama yapan Adana Valisi Süleyman Elban, “Su kuyusuna inen bir kişi ile onu kurtarmak isteyen 3 kişi hayatını kaybetti” dedi.

Kuyudan çıkartılan 4 kişinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mehmet Serbes/Sözcü

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde