Adalet Bakanı Gül, tarikat liderinin elini öptü mü?

Adalet Bakanı Gül, tarikat liderinin elini öptü mü?

Suriye merkezli Haznevi Tarikatı'nın düzenlediği bir programa katılan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün, tarikat liderinin elini öptüğü görüntüler ortaya çıktı

Adalet Bakanı Gül, tarikat liderinin elini öptü mü?
16px
24px
20.12.2019 07:36
ABONE OLgoogle

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün Antep'te katıldığı bir programda Haznevi Tarikatı liderinin elini öptüğü görüntüler ortaya çıktı.

Suriye Merkezli Haznevi Tarikatı'nın düzenlediği programa, Adalet Bakanı Abdülahmit Gül de katıldı.

Birgün'de yer alan habere göre Sosyal medyada gündeme gelen görüntülerde konuşmasını tamamlayan tarikat liderinin, kürsüden inerek Bakan Gül'ün yanına gittiği görülüyor.

Söz konusu görüntülerde Gül'ün tarikat liderine doğru eğildiği görülürken, Bakan Gül ile tarikat lideri bir anlığına kamera açısının dışında kalıyor. Videonun devamında ise ikilinin samimi bir şekilde ayaküstü sohbet ettiği görülüyor.

Bu görüntülerde Bakan'ın, tarikat liderinin elini öptüğü net olarak görülmüyor. Görüntü net olarak Abdulhamit Gül'ün tarikat liderinin elini öptüğünü göstermese de eğilmesi sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.

Sosyal medyada ilk görüntülerin ortaya çıkması ardından Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün, tarikat liderinin elini öptüğünü net biçimde gösteren yeni görüntüler de ortaya çıktı.

İşte Gül’ün tarikat liderinin elini öptüğü anın en net görüntüleri:

?ref_src=twsrc%5Etfw">December 19, 2019

Söz konusu ilk görüntüleri, Antep Şahinbey Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi hasan Şencan gündeme getirdi. Kişisel Twitter hesabından videoyu paylaşan Şencan, “Haznevi Tarikatı sözde lideri konuşma yapıyor ve kürsüden inerken bu ülkenin adalet Bakanı, milletvekilleri el öpüyor. Yazıklar olsun size. Gaziantep’i üs yapan bu gerici tarikat yeni bir FETÖ yapılanmasına zemin mi hazırlıyor? Tarikatlara sırtınızı yaslamaktan vazgeçin” ifadelerini kullandı.

 Müftülük onayladı: Antep'e Suriye merkezli tarikat külliyesi

Geçtiğimiz günlerde, Suriye merkezli Haznevi Tarikatı’nin Antep’te sadece Suriyelilerin çalıştığı 67 bin metrekarelik alan üzerine devasa bir külliye yaptırdığı ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Birgün

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde