Acı haberler peş peşe geldi: Beş askerimiz şehit oldu

Acı haberler peş peşe geldi: Beş askerimiz şehit oldu

Acı haberlerin ilki Hakkari'den geldi. Yıldırım düşmesi sonucu iki asker şehit oldu. Kahreden ikinci haber ise Şanlıurfa'dan geldi. Akçakale'de bir sınır karakolu havan topuyla vuruldu. Hain saldırıda iki asker şehit oldu. Kuzey Irak'ta da Pençe Harekâtı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir askeri

Acı haberler peş peşe geldi: Beş askerimiz şehit oldu
16px
24px
28.11.2019 06:40
ABONE OLgoogle

Barış Pınarı Harekatı ile YPG'den arındırılan Tel Abyad'ın Ayn İsa bölgesinden gece saatlerinde YPG'liler tarafından havan saldırısı düzenlendi.

Ateşlenen havan mermileri sınır hattında bulunan bir hudut karakoluna isabet etti. Saldırıda 4 asker yaralandı. 

Yaralı askerler ambulanslarla Akçakale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Askerler burada yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa'ya sevk edildi. Yaralanan askerlerimizden ikisi şehit oldu.

Karşılık verildi

Saldırı sonrası alarm durumuna geçilirken, sınır hattında konuşlu topçu birlikleri, angajman kuralları kapsamında teröristlerin bulunduğu bölgeye misli ile karşılık verdi ve saldırının yapıldığı bölge yoğun ateş altına tutuldu. Obüs atışları Akçakale’den de duyuldu. Sınırda güvenlik önlemleri artırılırken, tespit edilen hedeflere yönelik obüs atışları aralıksız devam etti.

Yıldırım düştü: Hakkari'de bir şehit

Hakkari’de Davul Tepe üs bölgesinde iki, Kuzey Irak’ta Pençe Harekatı bölgesinde ise bir asker yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu.

Hakkari'de üs bölgesine yıldırım isabet etti

Hakkari ile Çukurca ilçesi arasında bulunan, yol güvenliğinin sağlandığı Davuş Tepe Üs Bölgesi’nde meydana geldi. Hakkari ve çevresinde yağmur etkili olurken, üs bölgesine yıldırım isabet etmesi sonucu iki asker şehit oldu, on üç asker de yaralandı.

Pençe Harekatı bölgesinde bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Harekatı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde