Abu Dabi Şeyhi'nden Kızılbük'e 100 Milyon Euroluk yatırım iddiası

Abu Dabi Şeyhi'nden Kızılbük'e 100 Milyon Euroluk yatırım iddiası

Türkiye yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor. Arap yatırımcıların hedefinde Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi var.

Abu Dabi Şeyhi'nden Kızılbük'e 100 Milyon Euroluk yatırım iddiası
16px
24px
11.08.2022 13:28
ABONE OLgoogle

Akdeniz ve Ege bölgesinde deniz, İstanbul'da kültür, Karadeniz'de yayla ve Uludağ gibi bölgelerde kış turizmini keşfeden Araplar şimdi de Marmaris'teki yüzde 80'i Sinpaş'a ait olan Kızılbük GYO projesine yöneldi.

Abu Dabi şeyhinin Kızılbük projesinin ikinci etabından tam 100 Milyon Euroluk mülk almak istediği konuşuluyor.

Türkiye'nin en büyük turizm yatırımlarından birisi olan Kızılbük, bölgenin en büyük yatırım cazibe merkezi olmaya aday.

Marmaris’te yer alan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi tesettürlü otel konseti olmasından dolayı Arapların yoğun ilgisini çekiyor.

Daha önce de değişik Arap yatırımcılarından yatırım teklif alan yüzde 80'i Sinpaş'a ait olan Kızılbük GYO, Abu Dubai şeyhinin 100 Milyon Euruluk satın alma teklifine sıcak baktığı söyleniyor.

Bir süredir borsadaki Kızılbük hisselerindeki düşüşler bu büyük yatırım haberlerini daha önceden alan spekülatörler tarafından kullanılarak, yatırımcıların elllerindeki kağıtların toplandığı iddia ediliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde