Abramovich'in satılığa çıkardığı Chelsea'ya hangi Türk iş insanı talip oldu?

Abramovich'in satılığa çıkardığı Chelsea'ya hangi Türk iş insanı talip oldu?

Rus milyarder Roman Abramovich'in satılığa çıkardığı Chelsea'yı almak için bir Türk ş insanının girişimde bulunduğu açıklandı

Abramovich'in satılığa çıkardığı Chelsea'ya hangi Türk iş insanı talip oldu?
16px
24px
03.03.2022 10:43
ABONE OLgoogle

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin sahibi Roman Abramovich Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaşın ardından kulübü satmak istediğini resmen açıkladı.

Rus milyarder Abramovic köklü kulübün internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak spekülasyonlara son noktayı koydu. Kaynaklar, Abramovich'in Chelsea için belirlediği fiyatın 3 milyar Sterlin ve 4 milyar Sterlin arasında bir rakam olduğunu iddia ediyor.

Londra’da yatırımları bulunan AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, Abramoviç’in satışa çıkardığı Premier Lig Kulübü Chelsea’yi almak için teklif verdiğini açıkladı. 

Muhsin Bayrak, Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satınalma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız. Türk bayrağını yakında Londra’da dalgalandıracağız" dedi.

Bayrak daha önce de Harris'in evine talip olmuştu

Muhsin Bayrak, daha önce de ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in başkent Washington D.C.'de 2 milyon dolara satışa çıkardığı 158 metrekarelik eve talip olmuştu. Ancak evi satın aldığına dair bir haber gelmemişti. 

Bayrak, bugüne kadar Türkiye'de irili ufaklı 200'ün üzerinde inşaat projesinin yanı sıra Atina Marinası'nı da 'inşa eden isim' olarak biliniyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde