Abidin Serdar Cümbüş'ten açıklama

Abidin Serdar Cümbüş'ten açıklama

'Serdar Cümbüş'ün hiçbir şekilde piyasaya milyonlarca lira borcu bulunmamakta olup; ileri sürülenin aksine borçlarını ödemeyince kayınpederi Ahmet Nazif Zorlu’nun kapısına dayanılması gibi bir olay hiçbir şekilde yaşanmamıştır"

Abidin Serdar Cümbüş'ten açıklama
16px
24px
04.11.2020 14:17
ABONE OLgoogle

28.10.2020 tarihinde yayınlanan www.patronlardunyasi.com/haber/Iste-Sule-Zorlu-yla-Serdar-Cumbus-un boşanmasinin-arkasındaki-gercekler/242213 şeklindeki haber linkiyle ilgili Abidin Serdar Cümbüş'ün açıklaması şöyle:,

"İnternet ortamında yayın yapan patronlardunyasi.com adresli internet sitenizde 28.10.2020 tarihinde yayınlanan www.patronlardunyasi.com/haber/Iste-Sule-Zorlu-yla-Serdar-Cumbus-un boşanmasinin-arkasındaki-gercekler/242213 şeklindeki haber linkinde, müvekkil Abidin Serdar Cümbüş aleyhine “İşte Şule Zorlu’yla Serdar Cümbüş’ün boşanmasının arkasındaki gerçekler” başlığı altında haksız, mesnetsiz, gerçek dışı, kamuoyunu yanıltmaya ve olumsuz algı oluşturmaya yönelik asılsız itham ve iftaraya varan ifadelere yer verilmek suretiyle müvekkilin itibarı zedelenmeye çalışılmıştır.

İlgili haber ile yaratılmak istenen algı; müvekkilin piyasaya milyonlarca lira borçlandığı, bu borçlarını ödeyemeyince kayınpederi Ahmet Nazif Zorlu’nun kapasına dayanıldığı yönündeki gerçek dışı ithamlarla ve bunlarla da yetinilmeyerek müvekkilin bazı kişileri dolandırdığı ve konunun kayınpederi Ahmet Nazif Zorlu’ya gittiğine dair haksız iftiralar atılarak, müvekkilin her şeyden önce kıymet verdiği, çocukları, eşi, ailesi, sosyal çevresinin yanı sıra ticari alanda faaliyet gösterdiği kişi ve kurumlar nezdinde gerek ekonomik ve gerekse manevi yönden olmak üzere her açıdan itibarsızlaştırılmasının sağlanmasıdır. Asılsız haberin aksine, müvekkilin hiçbir şekilde piyasaya milyonlarca lira borcu bulunmamakta olup; ileri sürülenin aksine borçlarını ödemeyince kayınpederi Ahmet Nazif Zorlu’nun kapısına dayanılması gibi bir olay hiçbir şekilde yaşanmamıştır. Ayrıca söz konusu asılsız haberde haksız bir iftira olarak ileri sürülenin aksine; müvekkil, uzun yıllardır ticari hayatta ve cemiyet hayatında son derece iyi bilinen, tanınmış iyi bir aile babası ve iş insanı olup; hiçbir şekilde bazı kişileri dolandırdığından söz edilmesi dahi mümkün değildir. Bu ifadeler son derece gerçek dışı olup, haberde yer alan beyan ve iddiaların hepsinin asılsız olduğu gibi; gerçekliği araştırılmaksızın, iftira atma amacıyla yayınlanmış olduğu anlaşılmaktadır. Müvekkilde son derece büyük üzüntüye neden olan söz konusu haber, müvekkilin kamuoyu önünde itibarını zedeleme amacı taşımakta olup; Anayasa’nın öngördüğü basın özgürlüğü ilkesine aykırıdır ve hukuk düzeni tarafından korunmamaktadır.

Yukarıda ayrıntılı olarak açıkladığımız üzere ilgili haberdeki iddialara ilişkin somut bir veri veya dayanak sunulmaksızın, gerçek olmayan hususları gerçekmiş gibi yansıtarak müvekkil aleyhine son derece olumsuz algı oluşturarak, müvekkili ailesi ve kamuoyu önünde itibarsızlaştırılmaya çalışılmıştır. Bu sebeplerle, yayınlanan habere karşı yukarıdaki açıklamaları yapma gereğinin doğduğunu kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Abidin Serdar CÜMBÜŞ

Vekilleri

Av. Sezgin YILDIRIM- Av. Pelin TÜMKAYA AŞKAR

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde