AKP'li vekil de 422 liralık araç muayene ücretine isyan etti!

AKP'li vekil de 422 liralık araç muayene ücretine isyan etti!

Araç sahibi vatandaşlar sosyal medya hesaplarından araç muayene istasyonunda alınan ücret ve verilen hizmete isyan paylaşımları patlama yaptı

AKP'li vekil de 422 liralık araç muayene ücretine isyan etti!
16px
24px
20.07.2020 05:05
ABONE OLgoogle

Her kesimden insanın yaptığı paylaşımda  “Özel hastanede profesör muayenesinden pahalı, hakkımı helal etmiyorum” denildi.  

Araç sahibi vatandaşlar, araç muayene istasyonlarında alınan ücretin yüksekliğine isyan etti. Sosyal medya üzerinden “Vatandaş kızgın” başlığıyla yapılan paylaşımda verilen hizmet eleştirilerek, “Özel hastanede profesör muayenesinden pahalı hakkımı helal etmiyorum. Bu haksızlığa son verilsin” denildi. Devlet eliyle gerçekleştirilen araç muayenesi hizmeti “özelleştirme” adı altında 2007 yılında bir özel sektör konsorsiyumuna, 20 yıl süreyle ve tekel hakkı tanınmak suretiyle devredilmişti.  ‘Araç muayenesi soyguna dönüştü’ VATANDAŞ KIZGIN 

Vatandaşların yaptığı paylaşımda, “TÜVTURK 10 dakikalık muayene 422 TL alıyor. Onarım yok, tamirat yok. Paranın kazanılması bu kadar kolay mı? Ve Peşin para, kredi kartı geçmiyor.Bir bardak soğuk su ikramı, nede çay ikramı var. Pandemi var diye oturaklar kalktı. Aralıklı oturak yok. Ayakta bekliyoruz saatlerce, oh ne güzel ne ala. Özel hastanede profesör muayenesinden pahalı. Hakkımı helal etmiyorum. Arkadaş pahalı! Bu haksızlığa son verilsin makul fiyata çekilsin” ifadeleri kullanıldı.

AKP'Lİ VEKİL DE PAYLAŞTI

AKP önceki dönem Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk'de  gösterilen tepkilere katılarak “Vatandaş kızgın” başlıklı paylaşımı yaptı. Ertürk, “Araç muayene istasyonlarında vatandaş yüksek ücretten şikayetçi. 10 Dakikalık iş 420 TL. Devlete gideni nedir acaba” diye sordu.

Sözcü

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde