AK Partili Hamza Dağ: Seferhisar'da yanan ormanların imara açılacağı dedikodudan ibarettir

AK Partili Hamza Dağ: Seferhisar'da yanan ormanların imara açılacağı dedikodudan ibarettir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Seferihisar'daki orman yangınları sonucu zarar gören ağaçların kesilip 'mangal kömürü olarak ekonomiye kazandırılacağını' söyledi.

AK Partili Hamza Dağ: Seferhisar'da yanan ormanların imara açılacağı dedikodudan ibarettir
16px
24px
08.09.2020 18:32
ABONE OLgoogle

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 23 Ağustos'ta otluk alanda başlayan ve park halindeki araçlara sıçrayan yangının meydana geldiği İzmir'in Seferihisar ilçesindeki Ekmeksiz Plajı bölgesinde incelemelerde bulundu. 

Dağ, incelemelerinin ardından yaptığı yazılı açıklamada, mağduriyet yaşayan vatandaşların sorunlarının çözümü için çalışmaların sürdüğünü belirtti.   Yanan ormana otelle yetinmediler: Şimdi de denizi dolduruyorlar

Her orman yangınında olduğu gibi bu yangının ardından da bölgenin imara açılacağı yönünde dedikodular üretildiğini kaydeden Dağ, bu söylemlerin manipülasyon olduğunu ve yapılanları gölgeleme amacını taşıdığını vurguladı.  Bodrum'da yaktıkları ormanda Titanik yükseliyor! Alanda yeşillendirme faaliyeti yürütüleceğini belirten Dağ, "Yangının gerçekleştiği alanda zarar gören ağaçlar, sonbaharda kesilecek ve mangal kömürü olarak kullanılması için ekonomimize kazandırılacak. Bölgede ise yeşillendirme faaliyeti gerçekleştirilecektir. Aynı zamanda yangın çıkan alanın yakınında yer alan makilik arazide de yeni fidanların dikimiyle yeşillendirme yapılacaktır" ifadelerini kullandı. AK Parti milletvekilinin 'İmara açılmayacak' dediği yer beton ormanına dönüştü!

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde