AFAD yardım kampanyası başlattı, IBAN numarasını paylaştı

AFAD yardım kampanyası başlattı, IBAN numarasını paylaştı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da "Yaralarımızı hep birlikte sarmak için #BenDeVarım" paylaşımı yaptı

AFAD yardım kampanyası başlattı, IBAN numarasını paylaştı
16px
24px
15.08.2021 17:50
ABONE OLgoogle

AFAD, yaşanan sel ve yangın felaketlerinin ardından yardım kampanyasında bulunmak isteyenler için banka hesap numaralarını paylaştı.

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Milletimizi derinden üzen yangınlar ile seller sonrasında ülkemizdeki ve Dünya’nın dört bir noktasındaki vatandaşlarımız, yardım etme taleplerini yoğun bir şekilde AFAD’a iletmişlerdir. İnsanımızın bu vicdani talebini karşılamak üzere açılan yedi yardım kampanyasından biri olan “Yangın ve Sel Afeti Yardım Kampanyası”, sürekli olarak açık tutularak yangın ve sel afetleri sonrasındaki ulusal çabaların desteklenmesi sağlanacaktır" denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Ülkemizde yakın zamanda meydana gelen yangın ve sel afetleri ile bundan sonra meydana gelebilecek yangın ve sel afetleri sonrasında uygulanmak üzere, genel hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesine katkı sağlanması amacıyla, 12/8/2021 tarihli ve 4732 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile insani yardım kampanyası başlatılmıştır.

Milletimizi derinden üzen yangınlar ile seller sonrasında ülkemizdeki ve Dünya’nın dört bir noktasındaki vatandaşlarımız, yardım etme taleplerini yoğun bir şekilde AFAD’a iletmişlerdir.

İnsanımızın bu vicdani talebini karşılamak üzere açılan yedi yardım kampanyasından biri olan “Yangın ve Sel Afeti Yardım Kampanyası”, sürekli olarak açık tutularak yangın ve sel afetleri sonrasındaki ulusal çabaların desteklenmesi sağlanacaktır."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da "Yaralarımızı hep birlikte sarmak için #BenDeVarım" paylaşımı yaptı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde