8. Türkiye İnovasyon Haftası başlıyor

8. Türkiye İnovasyon Haftası başlıyor

Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM) tarafından Ticaret Bakanlığı koordinasyonuyla 2012 yılından itibaren düzenlenen, inovasyon ekosisteminin en büyük buluşması Türkiye İnovasyon Haftası bu yıl pandemi nedeniyle online olarak 25-26 Aralık tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

8. Türkiye İnovasyon Haftası başlıyor
16px
24px
25.12.2020 09:58
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek İnovasyon Haftasına Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katılacak. 

İnovasyonda çığır açan teknolojik buluşların sahipleri, başarı hikayeleri, inovasyon odaklı projeler ve inovasyonun çok yönlü ele alınacağı birçok panelin yer aldığı inovasyon haftasında Instagram Kurucu Ortağı Mike Krieger, geleceğin teknolojileri konusunda uzman fütürist bilim insanı Ray Kurzweil, Kalp Cerrahı Prof.Dr. Mehmet Öz gibi global düzeyde alanında uzman isimler de konuşmacı olarak yer alıyor.

25 Aralık 2020 Cuma günü başlayacak olan 8. Türkiye İnovasyon Haftası’na ilişkin tüm program ve oturumlar www.turkiyeinovasyonhaftasi.com adresinden  izlenebilecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde