77 yaşındaki Lucien Arkas'ın evliliğiyle ilgili yeni ayrıntı

77 yaşındaki Lucien Arkas'ın evliliğiyle ilgili yeni ayrıntı

İzmir’in ünlü iş insanlarından Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arkas; geçtiğimiz gün kendisi gibi İzmirli Merve Sakallı ile evlendi.

77 yaşındaki Lucien Arkas'ın evliliğiyle ilgili yeni ayrıntı
16px
24px
30.06.2022 12:52
ABONE OLgoogle

Takvim Gazetesi’nden Doğan Savaş’ın haberine göre; Arkas’a ait Torbalı’daki bağlarda yapılan tören sonrası, dedikodu kazanı kaynamaya başladı.

Herkes 35 yaşındaki genç güzelin 77 yaşındaki iş insanıyla arasında olan 42 yaşlık farkı konuşur oldu. 77 yaşındaki İzmirli milyarder evlendi!

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ YAPTILAR İDDİASI

Lucien Arkas’ın dördüncü evliliğini yaptığı Merve Hanım’a düğün öncesi evlilik sözleşmesi imzalattığı iddia edildi.

Bu kararı aile fertlerinin isteğiyle alan ünlü iş insanı, Merve Sakallı’ya da Alaçatı’da ortak olarak açtıkları lüks butik otelin yarı hissesini verdi.

Bir diğer iddiaya göre de Merve Hanım, şirketin yönetim kuruluna da girdi ancak işleyiş konusunda herhangi bir söz hakkı bulunmayacak.

İddialardan bir diğerine göre de; Merve Sakallı, bebek sahibi olmak isteğini Lucien Arkas’a iletip olumlu yanıt alınca; geçtiğimiz seneden beri beraber olan çift nikah masasına oturma kararı aldı.

Çiçeği burnunda evliler, Lucien Arkas’ın Urla’da şatoyu andıran dillere destan malikanesinde yaşayacak.

LUCİEN ARKAS KİMİNLE EVLENDİ?

Lucen Arkas'ın lk evllğnden Dane Arcas, Clare Chrstne Arkas ve Bernard Arcas adında üç çocuğu vardır.

İkinci evllğini sekreteri Esra Arkas ile gerçekleştirdi. Daha sonra boşandılar. Lucien Arkas üçüncü evllğini Gülbeniz Hanım ile yaptı. Bu evlilikten bir çocukları oldu. Ünlü iş adamı son olarak dörüncü evlliğini geçtiğmiz gün kendinden 42 yaş küçük Merve Sakallı ile yaptı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde