65 Milyon Dolarlık taşınma olur mu!

65 Milyon Dolarlık taşınma olur mu!

10 katı satın alan firmaya altyapı ve ofis kurulumlarıyla birlikte bu taşınmanın maliyeti 65 milyon dolar oldu.

65 Milyon Dolarlık taşınma olur mu!
16px
24px
06.07.2018 14:51
ABONE OLgoogle

Dünyanın beş kıtasında faaliyet gösteren sigorta devi Mapfre, Türkiye’de hayat dışı branşta en fazla ciro yapan dördüncü firma. Son yıllarda Türkiye’ye yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine toplayan firma en son geçen yıl genel müdürlüğünü Mecidiyeköy’deki Torunlar Tower’a taşıdı. 10 katı satın alan firmaya altyapı ve ofis kurulumlarıyla birlikte bu taşınmanın maliyeti 65 milyon dolar oldu.

Son yıllarda Türkiye operasyonuna yönelik teknoloji alanında ciddi yatırımlar yapan firmadan şimdilerde üst kademede önemli değişikliklerin sinyalleri geliyor. En son BNP Paribas Cardif Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ transfer edildi. 

Öncelikle Altuğ’un transferi ile ilgili bir detay bilgi verelim. Ağustos 2018 itibariyle Mapfre Sigorta’da iş başı yapacak olan Altuğ, ticari alanların başına geçecek. Kurumda Ticari Alanlar Sorumluluk alanı kapsamında Geleneksel Kanallar Genel Müdür Yardımcılığı ve Diğer Kanallar Genel Müdür Yardımcılığı Organizasyonları bulunuyor. Altuğ’un göreve başlamasıyla birlikte bu iki genel müdür yardımcılığı yeni oluşturulan Ticari Alanlar Genel Müdür Yardımcılığı bünyesinde faaliyet gösterecek. 

Kulağımıza çalınan bir diğer bilgi ise yaklaşık iki buçuk yıldır Mapfre Türkiye operasyonunun başında yer alan Alfredo Muñoz’un yılbaşı itibariyle Türkiye’den ayrılacağı yönünde. Edindiğimiz bilgiye göre Muñoz’dan boşalan koltuğa bir Türk yönetici oturacak. 

Ekim 2015’te Türkiye’ye atanan Munoz, yaklaşık bir yıl Mapfre Türkiye’de COO (Chief Operation Officer / Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı) olarak görev aldı. Temmuz 2016’da Serdar Gül’ün emekliye ayrılması üzerine Genel Müdürlük koltuğuna oturdu. Muñoz, Türkiye’deki görevini üstlenmeden önce de firmanın Malta’daki şirketi Mapfre Middlesea’nin Başkan ve CEO’luğu görevini üstlenerek, şirketi yerel sigorta pazarında lider konumuna taşımıştı.

Para dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde