60 yaş küçük sevgiliyle tatile devam!

60 yaş küçük sevgiliyle tatile devam!

25 yıllık eşi Feryal Gülman'la 200 milyon TL'lik boşanma davası 7 yıldır devam eden Kemal Gülman'ın dünya umrunda değil...

60 yaş küçük sevgiliyle tatile devam!
16px
24px
05.08.2020 07:41
ABONE OLgoogle

Çok ilginçtir ki, 88 yaşındaki iş insanı Kemal Gülman, önceki hafta dudak dudağa yakalandığı 30 yaşındaki avukat sevgilisi Eda Cideli ile Bodrum tatiline devam ediyor!

Boşanma davalarını da yürüten avukatlardan biri olan Cideli ile yakalanınca, 7 yıl önce hem de zina yüzünden kendisine boşanma davası açan eşi Feryal Hanım'ın eline mahkemede kullanabileceği ciddi bir koz verdiği için Kemal Bey'in arkasına bakmadan kaçacağını düşünmüştüm. 88 yaşındaki Kemal Gülman'a 60 yaş küçük sevgili Ancak görünen o ki; korkusuz Kemal Bey, ne 58 yaş küçük sevgilisi ile dudak dudağa yakalanmayı umursamış, ne de sosyal medyadaki ağır eleştirileri!

YEMEĞE ÇIKTILAR



Çünkü Bodrum tatiline devam eden Kemal Bey, önceki akşam da sevgilisi Eda Cideli ve arkadaşları ile botla Miam'a yemeğe gitti.

Eda Hanım, arkadaşım Ersin Al'ı fark edince, teknelerinde tatil yaptıkları Kemal Bey'in arkadaşı Johnny Zahra'nın koluna girip yan yana görüntü vermemeye çalışmış. Ancak sonra da mekanda yan yana oturup keyif yapmış. 

Keyifli halleriyle dikkat çeken 30 yaşındaki Eda Cideli, Gülman ve arkadaşlarının olduğu grubun yaş ortalamasını gençleştirdi!

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde