6 Temmuz’da kesin başarı, şöhret ve zenginlik vadeden Sirius Güneş'le kavuşuyor

6 Temmuz’da kesin başarı, şöhret ve zenginlik vadeden Sirius Güneş'le kavuşuyor

Astroloji haritalarında bir gezegene dokunduğunda kesin başarı, şöhret ve zenginlik vaadeden Sirius 6 Temmuz’da Güneş ile kavuşuyor. İş dünyanın astroloji danışmanı Nihan Urel Sirius’un sırlarını anlattı.

6 Temmuz’da kesin başarı, şöhret ve zenginlik vadeden Sirius Güneş'le kavuşuyor
16px
24px
04.07.2022 10:52
ABONE OLgoogle

İnşaat sektörünün internet reklamcısı olarak tanınan aynı zamanda  doğduğundan beri din, astroloji, ezoterizm gibi konularda derin araştırmalar yapan ve iş dünyasına kapalı devre astroloji danışmanlığı yapan Nihan Urel her sene 6 Temmuz’da gerçekleşen Güneş Sirius (Kuranı Kerim’deki adıyla Şira) yıldıızının sırlarını anlatı.

Sirius yıldızının astroloji haritasında bir gezegenle kavuştuğu, tüm insanların (bazı astrolojik istisnalar hariç) seçtikleri alanda, yaptıkları işte mutlaka en azından ulusal  genellikle dünyaca ünlü şöhret olduklarını, Sirius’un harita sahibine kesin ve özgün bir başarı vadettiğini,  yaşadıkları dönemdeki insanları mutlaka etkilediklerini, Sirius yıldızının kesin şöhret, kesin güç ve başarı anlamına geldiğini söyledi.

Amerika’nın Güneş Sirius kavuşumda kurulduğunu, Amerika’nın kuruluş tarihinin Sirius Güneş kavuşumu dışında kesin başarı vaadeden başka astroloji açılarının da olduğunun anlattı. Sirius ‘un astroloji haritasında gezegen kavuşumlarına örnek olarak; Frida Kahlo’nun haritasında Güneş, Neptün, Sirius kavuşumunun olduğunu, Elon Musk’ın haritasında Sirius’un Merkür ile kavuştuğunu,  Sezen Aksu’nun haritasında Güney Ay düğümü Sirius kavuşumunun, Türkiye’nin haritasındaki Pluton Sirius kavuşumuyla tam birleştiğini ve hemen yakınında Merkür ve Jüpiter olduğunu, Mehmet Ağar’ın haritasında Uranüs, Lilith, Sirius kavuşumunun olduğunu anlattı.

Sirius yıldızının Kuran’ı Kerim’de ''O Şira yıldızının da Rabbi^dir ayetiyle geçtiğini ve Kuranı Kerim’deki geçiş  şekliyle, yıldızın astronomik özelliklerinin birebir örtüştüğünü videosunda astrolojik ve astronomik kartlarıyla birlikte anlattı.

Videonun tamamının izlemek için tıklayın 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde