47 bin TL’ye langırt! İzzet Özilhan kesenin ağzını açtı

47 bin TL’ye langırt! İzzet Özilhan kesenin ağzını açtı

Sosyetik işadamı İzzet Özilhan ile Fenerbahçe’nin yeni transferi Caner Erkin, oyun tutkuları için kesenin ağzını açtı. Ünlü isimler, 47 bin liraya cam langırt masası satın alarak ağızları açıkta bıraktı...

47 bin TL’ye langırt! İzzet Özilhan kesenin ağzını açtı
16px
24px
28.08.2020 08:28
ABONE OLgoogle

Dünyaca ünlü markaları bir araya getiren Beymen'in son ürünü dudak uçuklattı…

Sosyetenin uğrak noktası olan mağaza, 47 bin 750 liradan langırt masası satmaya başladı. Özel işçilikle yapılan kristal langırt masası, oyun tutkunlarını baştan çıkardı.

Cemiyet hayatının önde gelen simalarından oyuncu Yasemin Özilhan'ın eşi İzzet Özilhan ile Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, langırt masasına hayran kaldı.

Ürün satışa çıkar çıkmaz sipariş veren ikili, zevkleri uğruna tek kalemde 47'şer bin lira harcadı. Bu arada geçtiğimiz ay da dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner, 1 milyon 800 bin liralık langırt masasından satın almıştı. Dünyaca ünlü oyuncu Priyanka Chopra da bir masa tenisi masasına 1 buçuk milyon lira vermişti.

Oyuncu Yasemin Özilhan ile sosyetik iş insanı İzzet Özilhan'ın lüks malikanelerinde oyun odası da bulunuyor. Futbol aşığı İzzet Bey, bu odada dostlarıyla kapışıyor... 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde