40 yaşına basan Kazım Köseoğlu için 80'ler temalı parti!

40 yaşına basan Kazım Köseoğlu için 80'ler temalı parti!

İş insanı Kazım Köseoğlu'nun 40'ıncı yaşı çok özel bir partiyle kutlandı

40 yaşına basan Kazım Köseoğlu için 80'ler temalı parti!
16px
24px
11.10.2022 13:50
ABONE OLgoogle

Şevket Sabancı'nın torunu olan, bir şirketin CEO'su Kazım Köseoğlu, 40'ına merdiven dayadı.

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un yazısına göre üç çocuğunun annesi Irmak Köseoğlu, 39. yaşını dolduran eşi Kazım Bey'e öyle bir doğum günü kutlaması organize etti ki, şimdilerde bütün sosyete bunu konuşuyor.

Irmak Hanım, 70'lerde New York'ta açılan ve disko kültürünün anası sayılan Studio 54'ü İstanbul'a taşımış!

Her türlü detayı düşünerek evlerini, küçük bir mekana çeviren Irmak Hanım, mekana anlamlı bir isim de koymuş. Işıl ışıl bir ortam, disko topu ve DJ kabiniyle efsane diskoyu aratmayan mekanın davetlileri de o dönemin müdavimlerini aratmamış.

Irmak Hanım, dostlarından konsepte uygun giyinmelerini rica etmiş ve onlar da 80'lerde İstanbul'da da açılan efsane diskoya gider gibi giyinip takıp takıştırarak gelmiş.

Köseoğlu çifti ve sosyeteden ünlü dostları, o yılların disko şarkıları eşliğinde bütün gece dans edip eğlenmiş. Şimdilerde sosyetenin dilinde işte bu parti var.

Konsepte nasıl uydurdular bilmiyorum ama partide ünlü Fransız Dany Brillant da sahneye çıkıp konser vermiş.



Kazım Köseoğlu, bol paçalı beyaz takım elbisesi, büyük yakalı siyah gömleği ve ayakkabılarıyla, 70'lerin New York'undan çıkıp gelmiş gibiydi.



Partiye katılan sosyeteden ünlü isimlerin, konsepte uygun olarak giydikleri parlak kıyafetler ve aksesuarları çok dikkat çekiciydi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde