3 milyar dolarlık 'Tatlı' miras zehir oldu! Bıçaktan sonra tehdit mektubu

3 milyar dolarlık 'Tatlı' miras zehir oldu! Bıçaktan sonra tehdit mektubu

“Tatlı” mirasta sular durulmuyor. Salih Tatlıcı’nın mezarına ikinci eşi Nurten Tatlıcı’ya iletilmek üzere tehdit mektubu bırakıldığı ortaya çıktı. Merhum iş insanının mezarına daha önce de bıçak saplanmış fotoğraf konulmuştu

3 milyar dolarlık 'Tatlı' miras zehir oldu! Bıçaktan sonra tehdit mektubu
16px
24px
19.10.2020 08:03
ABONE OLgoogle

Mirasçıları davalık olan merhum iş insanı Salih Tatlıcı'nın Sarıyer'deki mezarına ikinci eşi Nurten Tatlıcı'ya iletilmesi için bırakılan tehdit mektubu ortaya çıktı.

Bilgisayar çıktısı olan o mektupta "Ayağınızı denk alın. Gün gün, saat saat nereye gittiğini ve ne yaptığını takip ettiriyorlar. Size tavsiye. Bir an önce oturun, konuşun, anlaşın ve bu işi çözün... Taleplerini kabul edin" deniyor.

Savcılığa başvuran Tatlıcı, geçen yıl da eşinin mezarına gitmiş, üzerine bıçak saplanmış fotoğrafını görmüş ve fotoğrafın altındaki "Daha çok ağlayacaksın.

Bu miras kimseye yar olmayacak" yazısı nedeniyle savcılığa başvurmuştu.

İş insanı Tatlıcı, 2009'da ölmüş, 3 milyar dolarlık serveti çekişmlei miras davalarına konu olmuştu.

'TALEPLERİ KABUL EDİN'

İşte mektupta yazanlar:

"Salih Tatlıcı'nın ölümünden sonra miras olaylarınızı yakından takip ediyorum. Bu gidişatla bu miras kimseye yaramayacak. Bunu yazın bir kenara. Bunların kafası çok bozuk ve 'O mirası yar edecek değiliz' diyorlar.

Rahmetliye de laf ediyorlar mirası size bıraktığı için. Ölmüş adama bile saydırıyorlar. Ayağınızı denk alın.

Nurten'in peşine adam taktılar. Gün gün, saat saat nereye gittiğini ve ne yaptığını takip ettiriyorlar. 14 Ağustos 13.00 ..., 18 Ağustos 10.00 Yeniköy Mezarlık, 12.30 Emirgan Korusu, 5 Eylül 12.00 Suadiye ve 11 Eylül 13.00'te İstinye market.. 'İkisini de hapse attıracağız' diyorlar.

Yurt dışında davalar açmışlar ve kazanmışlar, çok seviniyorlar. Ben bu aileyi iyi tanıyorum. Bu iş sizi çoktan aştı haberiniz olsun. Mezarlıktaki bıçak olayını unutmayın. 'Hala akılları başlarına gelmedi' diyorlar. Size tavsiye. Bir an önce oturun, konuşun, anlaşın ve bu işi çözün.

Taleplerini kabul edin. Yoksa miras elinizden gidecek. Ömrünüz yeterse belalı işler ve insanlarla uğraşmak zorunda kalacaksınız. Kim olduğum niye yazdığım önemli değil sadece mektubu ilgili kişilere ulaştırın."

Emir Somer/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde