3 Milyon Euroluk kriz! Yönetim aldı, Pereira istemiyor

3 Milyon Euroluk kriz! Yönetim aldı, Pereira istemiyor

Fenerbahçe’nin Alanyaspor’dan transfer ettiği Steven Caulker, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın planlarında yok.

3 Milyon Euroluk kriz! Yönetim aldı, Pereira istemiyor
16px
24px
18.08.2021 08:39
ABONE OLgoogle

F.Bahçe’deki transfer işlerine akıl sır ermiyor. Alanyaspor’dan alınan Steven Caulker bunlardan birisi. Yönetim, takım hocasızken oyuncuyu renklerine katmıştı. Fakat bugün Caulker’ı Vitor Pereira istemiyor. Anlayacağınız sıkıntı büyük.

Cumhuriyet'ten Hilmi Türkay'ın haberine göre Sarı-Lacivertliler, İngiliz stoperi Süper Lig takımlarına önerdi, ancak yıllık 1.2 milyon Avro maaşının yanı sıra imza parası alan Caulker’ın maliyeti korkutuyor. 29 yaşındaki oyuncunun 2 yıllık sözleşmesinin feshi karşılığında 3 milyon Avro’ya yakın tazminat talebi olduğunu öğrendik.

8 MİLYON TL’LİK KRİZ

Bir diğer kriz teknik direktör Vitor Pereira’nın kadro dışı bıraktığı isimlerden biri olan Sadık Çiftpınar’da yaşanıyor. Futbolcu eski takımı Y.Malatyaspor ile anlaşmış olsa da kulüpten alacağı 8 milyon TL’yi tahsil edemediği için Sarı-Lacivertliler’den ayrılmıyor. Sadık, 2019-20 sezonunda Falette transferinin harcama limitine takılmaması için maaşında 400 bin TL indirime gitmiş, Ali Koç bu nedenle kendisine teşekkür etmişti. 28 yaşındaki savunmacı şimdi kulübün kendisine olan 8 milyon TL’yi bir an önce ödemesini ve yeni takımına imza atmayı bekliyor.

MECBUREN SAMATTA

Teknik direktör Pereira’nın elinde tek sağlam forvet Samatta var. Tanzanyalı golcü sezonun ilk maçında da beklentilerin altında bir performans sergilerken, formsuzluğuyla hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Futbolcu hem mental hem de fizik kondisyon anlamında bitik durumda, Samatta ile F.Bahçe adeta forvetsiz oynuyor. Kaleye isabetli şut dahi atamayan Samatta’nın kötü performansı Helsinki ve Antalya maçları öncesi düşündürücü bir durum. 

40 GÜNDE 105 BİN FORMA

Fenerbahçe’nin 9 Temmuz’da tanıtımını yaparak satışa sunduğu iki formadan yaklaşık 40 günlük sürede 105 bin tane satıldı. 28.5 milyon TL kasaya girdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde