25 TL’lik Kırtasiye Paketleriyle Çocuklara Destek

25 TL’lik Kırtasiye Paketleriyle Çocuklara Destek

CarrefourSA, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile başlattığı “Her Paket, Bir Çocuğa Destek” kampanyasının ikinci yılında müşterilerinin katılımıyla topladığı kırtasiye paketlerini Samsun’da Toplum Gönüllüsü gençlerin ihtiyaç belirlediği bir okuldaki öğrencilere ulaştırdı.

25 TL’lik Kırtasiye Paketleriyle Çocuklara Destek
16px
24px
29.11.2019 12:57
ABONE OLgoogle

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, gençliğin enerjisini toplumsal faydaya dönüştürmeyi amaçlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile geçen sene başlattığı “Her Paket, Bir Çocuğa Destek” kampanyası kapsamında toplanan kırtasiye paketlerini, Samsun’da Toplum Gönüllüsü gençlerin ihtiyaç belirlediği öğrencilere ulaştırdı.

CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu ve Toplum Gönüllüleri Vakfı Genel Müdürü Murat Çitilgülü’nün katılımıyla 29 Kasım, Cuma günü Samsun’un Atakum ilçesindeki Özören Şehit Metin Arslantürk İlkokulu’nda düzenlenen etkinlikle öğrenciler, kırtasiye paketlerini teslim aldılar.

CarrefourSA, kampanyanın bu yılki etabında Ankara’ya 300, Diyarbakır’a 170, İzmir’e 130, Sakarya’ya 289 ve Samsun’a da 111 paket ulaştırarak toplam 1000 öğrenciye yardım etmiş oldu.

Kutay Kartallıoğlu: “Müşterilerimizle El Ele Vererek Sosyal Sorumluluk Projemizi Sürdürüyoruz”

“CarrefourSA olarak Toplum Gönüllüleri Vakfı ile Toplum Gönüllüsü gençlerin ihtiyaç belirlediği okullardaki çocukların eğitim masraflarına destek olmaya bu yıl da devam ediyoruz” diyerek sözlerine başlayan CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Geçen sene ilk adımını attığımız, bu yıl da okullar açılmadan hemen önce gerçekleştirdiğimiz kampanyaya müşterilerimiz tarafından gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Geçen sene Van, Bursa, Eskişehir ve Şanlıurfa illerine kırtasiye paketleri ulaştırmıştık. Bu sene Samsun’dan başlıyoruz. Öğrencilerin ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayabiliyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimizle el ele, TOG’a destek vererek öğrencilerin geleceği için sağladığımız katkıları daha da artırmaya devam edeceğiz.” 

Murat Çitilgülü: “CarrefourSA’ya ve Toplum Gönüllüsü Gençlere Çok Teşekkürler”

Toplum Gönüllüleri Vakfı Genel Müdürü Murat Çitilgülü ise iş birliği hakkında şöyle konuştu: “CarrefourSA'nın desteği ile yürüttüğümüz “Her Paket Bir Çocuğa Destek” kampanyası kapsamında CarrefourSA müşterileri, bu yıl da çocuklara destek olabilmek için kırtasiye malzemeleri satın aldı. CarrefourSA da bu malzemeleri gençlerin tespit edecekleri okullara dağıtılmak üzere TOG'a bağışladı. Toplum Gönüllüsü gençlerle bugün bu kampanyanın ikinci yılına Samsun’daki kapsamında ilk kez Özören Şehit Metin Arslantürk İlkokulu’ndaki öğrencilere ulaştırıyoruz. Kampanyayı destekleyen CarrefourSA'ya ve bu süreci sahiplenen tüm Toplum Gönüllüsü gençlere çok teşekkür ediyorum.”

25 TL’lik Kırtasiye Paketleriyle Çocuklara Destek

CarrefourSA ve TOG iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen “Her Paket, Bir Çocuğa Destek” kampanyası kapsamında CarrefourSA müşterilerinin, marketlerden ve carrefoursa.com üzerinden satın aldıkları 25 TL değerindeki kırtasiye paketleri içerisinde kuru – pastel – sulu boyalar, defterler, kalemler, silgiler ve okul çantası vb. kırtasiye ürünleri yer alıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde