2 milyar dolarla kaçan Faruk Fatih Özer'in komşusu: O çocuktan böyle bir şey beklemezdik

2 milyar dolarla kaçan Faruk Fatih Özer'in komşusu: O çocuktan böyle bir şey beklemezdik

2 milyar dolarlık kripto parayla yurt dışına çıktığı öne sürülen Kripto Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer’in doğup büyüdüğü mahalledeki komşuları konuştu.

2 milyar dolarla kaçan Faruk Fatih Özer'in komşusu: O çocuktan böyle bir şey beklemezdik
16px
24px
22.04.2021 13:05
ABONE OLgoogle

Özer’in bir komşusu, olayı duyduklarında çok şaşırdıklarını belirterek, “Babası biraz uyanıktı ama o çocuklardan böyle bir şey beklemezdik” dedi.

Kripto para borsasında milyar dolarlık vurgun yaparak kayıplara karışan Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer’in, Kocaeli’nin Darıca ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşadığı sokak görüntülendi. Mahalle sınırları içerisinde doğup büyüyen Özer’in komşuları konuştu. Thodex'in kurucusu Fatih Faruk Özer, 2 Milyar Doları yurt dışına nasıl kaçırdı?

5 yıl önce ailesiyle birlikte İstanbul’a taşındığı öğrenilen Özer’in doğup büyüdüğü evin ise 2 yıl önce ailesi tarafından yıktırıldığı öğrenildi. Özer’in eski komşuları 5 yıl önce ailenin taşındığını belirterek, haberlerden olayı duyunca şaşırdıklarını söyledi. 2 Milyar Dolarlık vurgun yapan Thodex, 8 ünlü mankeni kullanmış!

“Babası biraz uyanıktı ama o çocuklardan böyle bir şey beklemezdik”

Yıllarca Özer ile aynı sokakta yaşayan Raşit Taş isimli vatandaş, “Bu aile 1982 yılından beri burada yaşıyordu. 5-6 yıl önce buradan ayrıldılar. Şu anda nerede olduklarını biz de bilmiyoruz. Arkamızdaki evleri vardı. Onu da yıktılar. Çocuklarını da tanırdık. Öyle bir şey nasıl yaptı, biz de hayret ettik. Öyle şeyleri yoktu. Haberleri okuyunca biz de şaşırdık. Babaları biraz uyanıktı ama o çocuklardan böyle bir şey beklemezdik” dedi.  

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde