19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

Atatürk'ün Samsun'a çıkarak milli mücadeleyi başlattığı tarihin 103. yılında 19 Mayıs tüm yurtta büyük bir coşku ile kutlanacak

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun
16px
24px
19.05.2022 06:09
ABONE OLgoogle

19 Mayıs “Genç­lik ve Spor Bay­ra­mı­” 1938 yılından bu yana kutlanıyor ve bu dönüm noktası olan tarih Atatürk'ün gençlere armağanı oldu.

Bir milletin makus talihinin değişmeye başladığı tarih olan 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk Samsun’a giderek milli mücadele ateşini yaktı. 19 Mayıs özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adı oldu.

19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

19 Mayıs, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde