18 gün makineye bağlı yaşayan iş adamının mucize kurtuluşu!

18 gün makineye bağlı yaşayan iş adamının mucize kurtuluşu!

Koronavirüs illeti dünyayı titretirken Türkiye'de de vaka ve ölü sayısı maalesef gün geçtikçe artıyor. Sevindiren tarafı ise, mücadeleyi kazananların sayısının kayıplardan daha fazla olması. İşte sevindiren bir örnek daha…

18 gün makineye bağlı yaşayan iş adamının mucize kurtuluşu!
16px
24px
10.04.2020 05:41
ABONE OLgoogle

Geçen ay Amerika'nın ünlü kayak merkezi Vail'e tatile giden ve New York üzerinden Türkiye'ye dönen ünlü işadamı İzi Kohen de, Yenidünya'dan koronavirüs illeti ile dönmüştü.

Tatilden döndükten sonra ateşlenen, ancak hastaneye gitmek yerine, evde aldığı ilaçlarla ateşini düşürmeye çalışan Kohen, üç günün ardından apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

Günler süren tedavinin ardından 18 gün boyunca yoğun bakımda uyutulan ve bu yüzden yakınlarının bile umudu kestiği 55 yaşındaki işadamı hayata döndü.

18 GÜN MAKİNEYE BAĞLI KALDI

18 gün boyunca makineye bağlı şekilde yaşam mücadelesi veren İzi Kohen'in bütün umutlar kesilmişken nasıl hayata döndüğünü öğrendim. İzi Bey'i mucizevi bir şekilde hayata döndüren, kök hücre tedavisi olmuş.

Kök hücre uzmanları son günlerde, kök hücrenin koronavirüs tedavisinde kullanılabileceğini söylemiş ama ispatlanan bir yöntem olmadığı için tartışma yaratmıştı.

İzi Bey'e de bu yöntem uygulanmış ve başarılı olmuş. Yakında taburcu olması beklenen İzi Bey'e ve tüm hastalara acil şifalar diliyorum.

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde