100 bin dolarlık danışman iş başında

100 bin dolarlık danışman iş başında

ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi Marc Grossman, İhlas Medya Holding Danışmanı olarak göreve başladı. Grossman, İhlas Holding'in yöneticilerine dün bir konferans verdi.

100 bin dolarlık danışman iş başında
16px
24px
12.10.2005 00:00
ABONE OLgoogle

ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi Marc Grossman, İhlas Medya Holding Danışmanı olarak göreve başladı. Amerikan dış politikasının etkili isimlerinden Grossman, İstanbul'da İhlas Holding'in üst düzey yöneticilerine bir konferans verdi. İhlas Medya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'in de hazır bulunduğu konferansta globalleşmenin önemine dikkat çeken Grossman, "Küreselleşme bütün dünyanın vazgeçilmez çatısını oluşturmaktadır. İhlas Holding'in küreselleşmeyi en iyi takip eden şirketlerden biri olduğunu biliyorum. İhlas Medya Grubu da olayları doğrudan küreşelleşmeyle ilişkilendiren dünyanın sayılı kuruluşları arasında yer alıyor. Çünkü dünyanın her yanından gelen haberleri toparlayıp, doğru şekilde analiz edip okuyucularınıza sunuyorsunuz. Görsel yayın organlarınızla dünyada yaşanan gelişmeleri izleyicilerinizin evlerine kadar taşıyorsunuz" diye konuştu. Grossman, ABD'nin, Türkiye'nin birliğe tam üyeliğinden yana olduğunu kaydetti. Grossman, "Son üç ABD başkanı Türkiye'nin AB'ye tam üyeliği için büyük gayret sarfetti. Zaman içinde Türkiye de, AB de kazançlı çıkacak" dedi.

Grossman'ın daha önceden aylık 100 bin dolar danışmanlık ücreti alacağı açıklanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde