10 yaşındaki çocuğun ölümüne neden olan iş insanı Nurettin Çelik'e 'ev hapsi'

10 yaşındaki çocuğun ölümüne neden olan iş insanı Nurettin Çelik'e 'ev hapsi'

Ayakkabı ve çanta üreten Nursace markasının sahibi Nurettin Çelik (50), 6 Ocak saat 20.00 sıralarında işten eve dönmek için yola çıktı.

10 yaşındaki çocuğun ölümüne neden olan iş insanı Nurettin Çelik'e 'ev hapsi'
16px
24px
09.01.2021 14:06
ABONE OLgoogle

Nurettin Çelik, İstanbul, Ataköy’de bulunan lüks sitedeki evinin kapalı otoparkına park edeceği sırada inanılmaz bir kaza yaşandı.

Çelik’in alt kat komşularının çocuğu olan ilkokul 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki oğulları Emir Emen scooter’ını alıp otoparka inmişti.

Emen, yere eğildiği sırada onu göremeyen Çelik, küçük çocuğun üzerinden geçti. Ağır yaralanan çocuk kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

‘ÇOK ÜZGÜNÜM’

Hürriyet'ten Burcu Purtul Uçar'ın haberine göre, gözaltına alınan Çelik, otoparka aracını park ederken yaşanan olay için “Alt komşularımız. Her gün gördüğüm, şakalaştığım bir çocuktu. Olay anında kesinlikle görmedim. Kör noktamdaydı. Çok üzgünüm” dedi.

Öte yandan site yönetiminin de ifadesinin alındığı öğrenildi.

Nurettin Çelik’in adliyede üzüntülü olduğu zaman zaman da gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

DESTEK DE ALACAK

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği Nurettin Çelik hakkında, yurtdışı çıkış yasağı ve ev hapsi şeklinde adli kontrol uygulanmasına hükmetti.

Nurettin Çelik’in ev hapsindeyken psikolojik destek alacağı da öğrenildi.

Hürriyet

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde