1 YTL'lik kredi kartı yuvasını dağıttı

1 YTL'lik kredi kartı yuvasını dağıttı

Kredi kartına 1 YTL'lik limit verilince eşi terk etti. İşte ev dağıtan kredi kartı...

1 YTL'lik kredi kartı yuvasını dağıttı
16px
24px
21.03.2008 08:38
ABONE OLgoogle

Nevşehir'de bir işyerinde kaynakçı olarak çalışan Yaşar Sert (28), kredi kartı almak için bir bankaya başvurdu. Kısa sürede olumlu sonuç alan ve kendisine kredi kartı gönderilen Sert, limitinin 1 YTL olduğunu öğrendiğinde hayrete düştü. Bunun bir hatadan kaynaklandığını düşünerek banka müşteri hizmetlerine müracaat eden Sert, rakamın doğru olduğunu öğrendi.

Diğer bankaların kredi kartlarını iptal etmesi halinde limitinin yükseltileceğinin bilgisini alan Sert, 1 YTL olan kartı için 30 YTL kart aidatı ödemek zorunda kaldığını söyledi.

EŞİ BABA EVİNDE

Arkadaşlarının '1 YTL değerinde insansın' diye kendisiyle dalga geçtiklerini belirten Sert, bu nedenle eşiyle de büyük kavgalar ettiğini anlattı. Girdiği tartışmalar sonucu 1 yıllık eşi Hafize Sert'in kendisini terk ettiğini söyleyen talihsiz adam, "Artık iş ve arkadaş çevremde alay konusu oldum. İnsanlar benle dalga geçiyorlar ama verecek cevabım yok. Beni sürekli kızdırıyorlar bu artık aile ortamıma da taşındı. Eşim şu anda babasının evinde" dedi.

HAKKINI ARAYACAK

Kendisine 1 YTL limiti bulunan kredi kartı gönderen banka hakkında dava açmaya hazırlandığını da söyleyen Yaşar Sert, bankanın kendisine yaptığını hakaret olarak kabul ettiğini kaydetti. Sert, "Ben şu anda bankanın ve çevremin gözünde 1 YTL'lik adam gözüküyorum. Bence banka böyle yaparak bana hakaret etti. Hakkımı sonuna kadar arayacağım" diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde