'Medya Ödülleri'ni dağıtan derneğin başkanı AK Parti Meclis Üyesi çıktı!

'Medya Ödülleri'ni dağıtan derneğin başkanı AK Parti Meclis Üyesi çıktı!

Anadolu Yayıncılar Derneği’nin, “6. Anadolu Medya Ödülleri” töreni Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlendi.

'Medya Ödülleri'ni dağıtan derneğin başkanı AK Parti Meclis Üyesi çıktı!
16px
24px
22.09.2021 03:55
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da çeşitli kategorilerde ödüle layık görülen isimlere ödüllerini verdi. Ödülleri dağıtan derneğin Başkanı Sinan Burhan'ın, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde AKP'den Meclis Üyesi olduğu ortaya çıktı.

Sözcü'den Ali Ekber Yıldırım'a konuşan konuşan Burhan, tartışma yaratacak bir itirafta bulundu. Anadolu Yayıncılar Derneği olarak Yönetim Kurulu ile beraber ödül alacak isimleri belirlediklerini savunan Burhan, “Ödülleri belirlerken kendi dünya görüşümüz ve medeniyet anlayışımızı dikkate aldık. Emek kadar bu konular da önemli. Biz ezan, bayrak, cumhuriyet diyen bir sivil toplum kuruluşuyuz. Tarafsızlık iddiamız yok. Gazeteciler Cemiyeti ya da Basın Konseyi ödüllendirme yaparken başörtülüye ödül verdi mi?” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İletişim Başkanı'na ödül verdi

ERDOĞAN'LA BİRLİKTE ABD'YE GİTTİ

Burhan, töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte ABD'ye gitti ve, “Sayın Cumhurbaşkanı'nın daveti üzerine ABD gezisine katılıyorum. Otel ve yemek masraflarını ben ödüyorum” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde