'Korsan çalışmak isteyen laboratuvar olursa bize bildirin'

'Korsan çalışmak isteyen laboratuvar olursa bize bildirin'

"Bu dönemi istismar etmek ve bu dönemde bir şekilde korsan çalışmak isteyen laboratuvar olursa bize bildirin, gereği yapılır."

'Korsan çalışmak isteyen laboratuvar olursa bize bildirin'
16px
24px
25.03.2020 21:16
ABONE OLgoogle

Sağlık Bakanı Koca, "Hiçbir test ücret karşılığı yapılsın istemiyoruz. Ne bakanlık ne üniversiteler herhangi bir ücret almak durumunda değiller. Bu dönemi istismar etmek ve bu dönemde bir şekilde korsan çalışmak isteyen laboratuvar olursa bize bildirin, gereği yapılır." dedi.

Koca'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

-Kamuoyunun bundan sonraki dönemde daha kolay ve net bilgisini almak üzere bir hususu söylemek istiyorum. Her gün çıkan sonuçları bildirmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki dönemde düzenli şekilde hem toplam hasta sayısını, test sayısını, kaybettiğimiz vaka sayısını, yoğun bakımda olan hasta sayısını, solunum cihazına bağlı hasta sayısını ve iyileşen hasta sayısı olmak üzere dijital ortamda her gün güncellenerek kamuoyuyla paylaşmış olacağız.

-Kara ve hava yolunda, uçakta hangi düzende oturulması gerektiği belirlenecek. Bu tip ulaşımda olabilecek teması minimalize edecek bir yaklaşımı Bilim Kurulu gündemine aldı.

-Evlerinize çekilin. Mustafa Kutlu'yu, Tolstoy'u okuyun, sinemanın başyapıtlarıyla tanışın

-1250 kutu ilaç getirdik, 3750 kutu daha sipariş verdik. Tabii faydası olup olmadığını da görmek istiyoruz. Yoğun bakımda orada görüyorsunuz, 136 hasta var. Her hastada bir kutu kullanıldığını biliyoruz.   

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde