'Kist ameliyatı olacağım' diye bağış topladı, göğüslerine silikon yaptırdı!

'Kist ameliyatı olacağım' diye bağış topladı, göğüslerine silikon yaptırdı!

Bir yıl önce "memesinden kist ameliyatı olacağını" söyleyerek bağış toplayan Twitch yayıncısı Didem Şener’in memelerine silikon taktırdığı ortaya çıktı.

'Kist ameliyatı olacağım' diye bağış topladı, göğüslerine silikon yaptırdı!
16px
24px
02.11.2021 05:18
ABONE OLgoogle

Didem Şener iddiaya göre, uygulama üzerinden "Kist ameliyatı olacağım" başlıklı bir canlı yayın sayfası açtı.

İzleyicilere ameliyat parası biriktirdiğini söyleyen Şener, dakikalar içerisinde yüklü miktarda bağış aldı.

Şener, paranın toplanmasının ardından sayfasını kapattı. Didem Şener’in topladığı paralarla memelerine silikon taktırdığı ortaya çıktı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; ortaya çıkan skandalın ardından açıklama yapan Didem Şener, hakkındaki suçlamaları kabul ederek "O video benim ilk yayınlarımdan biri ve tamamı hiçbir beklentim olmadan eğlence amaçlı yayın açtığım dönemlerden. Arkadaşlarla konuştuğumuzda bir donate bar (bağış kampanyası) açalım dedik, çünkü 20-30 izleniyordum. Kist ameliyatı donate barı açmamın nedeni göğsümde kist olduğu için değil, direkt göğüs estetiği ameliyatı için açarsam insanlar tarafından ayıplanırım diye düşünmüştüm. Yaptığım şey doğru mu hayır, değil. Sahte rapor işi de tamamen troll. Bu yayından sonra kist ameliyatı barının başlığını değiştirip göğüs estetiği yazmıştım" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde