'Kayınvalidesi devreye girdi' haberi doğu çıktı, Engin Altan Düzyatan 'Barbaros' oluyor

'Kayınvalidesi devreye girdi' haberi doğu çıktı, Engin Altan Düzyatan 'Barbaros' oluyor

Engin Altan Düzyatan'ın TRT 1'de ekrana gelecek olan dizisinde yer alması kesinleşti. Sakal uzatmaya başlayan oyuncu, rolü için tarihin tozlu sayfalarını araştırmaya koyuldu.

'Kayınvalidesi devreye girdi' haberi doğu çıktı, Engin Altan Düzyatan 'Barbaros' oluyor
16px
24px
23.07.2020 15:18
ABONE OLgoogle

Son olarak ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde rol alan oyuncu Engin Altan Düzyatan, yine dönem dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncu, TRT 1’in yeni projesi olan Osmanlı’nın ilk kaptan paşası Barbaros Hayreddin Paşa’yı canlandıracak. ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin final yapmasıyla sakallarını kesen Düzyatan, rolü için tekrardan sakal uzatacak.  Allah herkese böyle kayınvalide versin! Damadını TV'de 'Barbaros' yapan kayınvalide kim?

TARİHÇİLERDEN YARDIM

Ocak ayında ekrana gelmesi planlanan dizi için hazırlıklara başlayan oyuncu, rolü için tarihin tozlu sayfalarını araştırmaya koyuldu. Akşam Gazetesi'nin haberine göre rolünü hakkıyla oynayabilmek için o döneme ait kitap ve belgeselleri izlemeye başlayan oyuncu, ilerleyen zamanlarda tarihçilerle de bir araya gelip çalışacak. Denize tutkusuyla da bilinen ünlü oyuncunun yakın çevresine çok heyecanlandığını söylediği öğrenildi. 

‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin yapımcısı ES Film ile yeniden anlaşan Engin Altan Düzyatan, heyecanlı olduğunu söyledi. 

Hürrem Elmasçı, on gün önce OdaTV'de, "Emir mi desem rica mı desem sen kalk başrol oyuncusu genç kızların sevgilisi o güzel çocuğu  Çağatay Ulusoy’u çıkart kadrodan; başrole Düzyatan’ı koy olacak iş değil...

Vallahi...Her damada da böyle kayınvalide nasip etsin" diye yazmıştı

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde