'Dark Web' site yöneticisi tutuklandı

'Dark Web' site yöneticisi tutuklandı

Kişisel verileri ihlal eden ve para ile verileri internette yayınlanan "Dark Web" sitesi Breach Forums'un işletmecisi Conor Brian, New York'ta yakalandı.

'Dark Web' site yöneticisi tutuklandı
16px
24px
18.03.2023 04:12
ABONE OLgoogle

Federal Soruşturma Bürosu (FBI), geçtiğimiz günlerde bir eve yaptığı operasyon sonucu, Dark Web sitesi Breach Forum’un yöneticilerinden Conor Brian’ın (Bilindik adıyla Pompompurin) tutuklandığını duyurdu.

FBI Özel Ajanı John Longmire'a göre Peekskill Lisesi'nin 2021 mezunu Conor Brian Fitzpatrick kişisel verilerin ihlali ve bu verileri satan forum olan BreachForums’u yönetmekten tutuklandı.

Brian’ın tutuklanması forumun diğer yöneticileri tarafından da doğrulandı. Yaklaşık 1000 şirket ve web sitesinin çalınan veritabanlarını barındıran BreachForums, ad- soayad, e-postalar ve parolalar dahil olmak üzere kişisel bilgileri satan siber suçlular arasında iyi bilinen bir siteydi.

Longmire'ın ifadesine göre sitede "pompompurin" adı altında faaliyet gösteren Fitzpatrick, sitenin sahibi ve işletmecisi olduğunu itiraf etti.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde