'Çakır'ın beğendiği tabloyu hangi ünlü iş insanı kaptı?

'Çakır'ın beğendiği tabloyu hangi ünlü iş insanı kaptı?

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın "Kaptırdık" dediği tabloyu hangi ünlü iş insanı almış?

'Çakır'ın beğendiği tabloyu hangi ünlü iş insanı kaptı?
16px
24px
01.03.2022 13:52
ABONE OLgoogle

Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakteriyle hafızalara kazınan, son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 'Hızır Çakırbeyli' karakteriyle sevilen oyuncu Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde Loft Art sanat galerinde bir yağlı boya eseri çok beğendi.

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış davetine katılan Kaynarca, bir eserden dakikalarca gözünü alamadı. 

Arda Büyük tarafından yapılan 'Tansik' adlı tuval üzeri akrilik eserin satıldığını duyunca çok üzülen Kaynarca, kameramıza "Eseri kaptırmışız" diye açıklama yapmıştı.

Patronlardunyasi.com'un haber yapmasından sonra herkes, Oktay Kaynarca'nın kaptırdığı eseri kimin aldığını merak etmeye başladı. Biz de bunun üzerine sanat kulislerine derin bir araştırma yaptık.

GÖZDE ESERİ KİM ALMIŞ?

Kaynarca'nın çok istediği eseri, sanat ve balık tutkusuyla tanınan ünlü iş insanı Mudo'nun patronu Mustafa Taviloğlu aldığını öğrendik. Bakalım Taviloğlu, bu eseri ne zaman sergileyecek?

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde