Çakıcı’nın oğlu, otel basıp kurşun yağdırdı
Sosyetenin uğrak yeri olan Maki Oteli'ne akşam saatlerinde silahlı baskın gerçekleştirildi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nin Göltürkbükü Beldesi'nde faaliyet gösteren ve sosyetenin uğrak yeri olan Maki Oteli'ne akşam saatlerinde silahlı baskın gerçekleştirildi. Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Alaattin Çakıcı'nın oğlu Ali Çakıcı ile birlikte otele giren kişilerin rastgele ateş açması sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar Bodrum Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
İddiaya göre öğle saatlerinde Maki Otel'de yemek yiyen Ali Çakıcı ile otel çalışanları arasında tartışma yaşandı.
JANDARMA UZAKLAŞTIRDI
Tartışmadan sonra otelden ayrılan Alaattin Çakıcı'nın oğlu Ali Çakıcı, akşam saatlerinde 34 AD 3421 plakalı Mercedes marka siyah otomobil ve beraberinde 2 araçla daha otele geldi. Otel yönetiminin şikayeti sonucu gelen jandarma, Çakıcı ve arkadaşlarını uzaklaştırdı.
Jandarmadan sonra Çakıcı ve adamları tekrar otele geldi. İddiaya göre belindeki silahı çeken Ali Çakıcı ve yanındaki kişilerin defalarca ateş etmesi üzerine otel güvenlik görevlisi de karşılık verdi. Çatışmada otel çalışanı Aydın Kalkan ve Barış Deniz ile Aytekin Meyveci, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Çakıcı da aracıyla hastaneye gelince bir arkadaşıyla birlikte gözaltına alındı. Hastanede ve Maki Otel'de geniş güvenlik önlemleri alındı. Olaya karışan şahısların arandığı öğrenildi.
Akşam