Murat Boz ile Eliz Sakuçoğlu ayrılıyor mu ?

Murat Boz ile Eliz Sakuçoğlu ayrılıyor mu ?

Magazin âleminde herkes kulaktan kulağa Murat Boz’la Eliz Sakuçoğlu ilişkisinin bitmek üzere olduğunu konuşuyor!

Murat Boz ile Eliz Sakuçoğlu ayrılıyor mu ?
16px
24px
06.02.2012 08:30
ABONE OLgoogle

Magazin âleminde herkes kulaktan kulağa Murat Boz’la Eliz Sakuçoğlu ilişkisinin bitmek üzere olduğunu konuşuyor! 

İkilinin, her ne kadar yalanlasalar da geçen yaz yurtdışında evlendikleri ve bedelli askerlikten yararlanan Boz’un Alman vatandaşı olan Sakuçoğlu’na, “Boşanalım” dediği ancak Eliz’in ‘Boşanırsak dul kalmış olurum. İlla istiyorsan Türkiye’de düğün yapalım ama boşanmamız mümkün değil’ dediğini de duymayan kalmadı


O Ses Türkiye yarışmasıyla birlikte popülaritesi tavan yapan ve daha çok kesim tarafından tanınan Murat Boz’un bu şöhret rüzgarından başı döndüğü ve bağımlılıklarından kurtulmak istediği de aşikar..

Ancak Eliz, kendini yoktan var eden Murat Boz’u en parıldadığı dönemde kaybetmek istemiyor.. Hem kariyer kaybı, hem de maddi rahatlık kaybı Eliz Sakuçoğlu’nun gözünü fena korkutuyor.. O yüzden de formalite evliliğini sürdürmekte ısrarlı..

Hatta durum o kadar ileri bir seviyedeymiş ki Eliz Sakuçoğlu’nun Murat Boz’a ‘Senden boşanmam imkansız Murat, bunu aklından çıkar.. Kağıt üstünde bile olsa evliyiz ve evli kalacağız.. Ama sen Türkiye’de özgür bir erkeksin!’ dediği kulaktan kulağa yayılıyor..

Murat Boz’u kaybetmemek için onu özgür bırakan, her şeyine göz yuman Eliz Sakuçoğlu’nun tüm bunları söylemiş olmasına rağmen yaşadığı kıskançlık krizleri, sevgilisinin ensesinden hiç ayrılmama durumu Murat Boz’u çileden çıkartıyormuş..

O nedenle de her fırsatta ‘boşanalım, yeniden evleniriz!’ teklifini yineliyormuş.. Ancak aldığı cevap her defasında ‘hayır’ oluyormuş.. En yakın arkadaşlarına dert yanan Murat Boz’un ‘bana fikir verin, bu işten nasıl kurtulacağım’ ben dediği de gelen bilgiler arasında.

Gecce

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde