MHP'lilerin son kaseti: İşte o kareler..

MHP'lilerin son kaseti: İşte o kareler..

MHP'nin istifa eden Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu'nun yeni görüntüleri olduğu iddia edilen kasetler internete düştü.

MHP'lilerin son kaseti: İşte o kareler..
16px
24px
02.05.2011 08:42
ABONE OLgoogle

Seçimler öncesi MHP'yi karıştıran görüntüleri devamı geldi. İstifa eden Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu'nun seks görüntülerinin yer aldığı iddia edilen kasette 16 yaşında bir kız çocuğunun da aralarında bulunduğu sayısız kadın var.

+18 GÖRÜNTÜLER

Görüntüler çeşitli internet sitelerinde yayınlanmaya devam ediyor. Partiden kopan eski ülkücülerle, MHP Lideri Devlet Bahçeli arasında 12 Eylül Referandumunda doruk noktaya çıkan ve bir süredir devam eden savaşın son perdesi olarak internete konulduğu iddia edilen görüntülerde, Bahçeli'nin iki genel başkan yardımcısını partiden ihraç etmemesi nedeniyle görüntülerin devamının konduğu belirtiliyor. Görüntüler +18 sahneler içeriyor ve fotoğraflar bulunuyor.

Kasetlerin sonunda Bahçeli ve ekibi istifaya davet ediliyor.

Farklı Ülkücülük isimli siteden yayınlanan açıklama şöyle:

Bahçeli'nin Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu'nun konuşmalarının yer aldığı videolarla birlikte yayınladığımız yazıda gereken uyarımızı yapmıştık. Ancak bizi şaşırtmayan bir durumla tekrar karşılaştık. Camiamızda hiç adam kalmamış gibi DYP'den getirdiğisübyancı Bekir Aksoy'u Genel Başkan Yardımcısı yapan ve seks kaseti çıktıktan sonra Partiden ihraç etmeyen Bahçeli, bu olayda da benzer bir tavır ortaya koymuştur. Bize başka çıkar yol bırakmadığını zaten daha önce de biliyorduk. Bu sebeple Partiden ihraç edilmeyen bu "pislikler"e ait iğrenç görüntüleri yayınlamak zorunda kalıyoruz.

Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde