Hepsiburada şirketi ve şirketin CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin, liderlik geçişinin önümüzdeki dönemde başlatılması konusunda görüş birliğine vardı.
Geçiş, sürekliliğin ve icra momentumunun korunacağı bir çerçevede, sorumlulukların düzenli ve dikkatli bir şekilde devredilmesi sonrasında gerçekleşecek.
LOMTADZE: BİR SONRAKİ LİDERLİK DÖNEMİ ŞİRKET İÇİNDEN YETİŞEN LİDERLERLE İNŞA EDİLECEK

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hepsiburada Yönetim Kurulu Başkanı Mikheil Lomtadze, “Nilhan ile yakın bir şekilde çalıştım ve Hepsiburada’ya katkıları için kendisine teşekkür etmek isterim. Görev süresi boyunca şirket finansal disiplinini güçlendirdi ve uzun vadeli stratejisini hayata geçirme kabiliyetini pekiştirdi. Bu geçişi, süreklilik ve operasyonların kesintisiz devamına odaklanarak birlikte planladık. Ayrıca şunu da önemle belirtmek isterim; Hepsiburada’nın bir sonraki liderlik döneminin şirket içinden yetişen liderlerle inşa edilmesine karar verdik” dedi.
GÖKÇETEKİN: ŞİRKET VE LİDERLİK EKİBİYLE YAKIN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM

Nilhan Onal Gökçetekin ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Hepsiburada’da ekip olarak inşa ettiklerimizden ve yarattığımız değerle büyük gurur duyuyorum. Şirketimiz bugün güçlü bir iş modeliyle desteklenen sağlam bir finansal yapıya sahip. Devir teslimin sorunsuz ve sorumlu bir şekilde tamamlanması ve Hepsiburada’nın uzun vadeli başarısını desteklemek için şirket ve liderlik ekibiyle yakın çalışmaya devam edeceğim. Geçiş sürecinin tamamlanmasının ardından yeni bir profesyonel yolculuğa adım atacağım.”
patronlardunyasi.com